Art&Craft

Jucării de succes din lemn de cireș

De ce ne plac jucăriile Cubebots? Pentru că sunt din lemn, sunt simple, distractive și de calitate. Cu toată tehnologia care ne înconjoară, este bine să ne amintim că nu toate jucăriile sunt electronice și nu toate cuburile sunt în Minecraft.

Cubebot reprezintă de fapt un robot format din piese de lemn care poate sta în diverse poziții, iar când te plictisești îl poți strâge într-un cub. Este o creație a designer-ului David Weeks, produsă în mai multe mărimi și culori de Areaware.

cubebot-trio-800x5501-800x550

Cubebot-02-1024x576

Este o jucărie foarte apreciată, atât de cei mici cât și de cei mari. 11000 este numărul fotografiilor postate în social media pe Instagram cu #cubebot în diverse poziții. Weeks crede că simplitatea și alegerea lemnului în locul plasticului sunt motivele acestui succes.

 

Cubebot-small-GiftSet-03-ZBOTSET_large

Plus un marketing și o promovare ca la carte, în stil american, în stil digital.

Hai la joacă! Poate aduceți și voi niște jucării (din lemn) să le prezentăm aici. Dacă n-aveți chef poate cel puțin v-am dat idei de cadouri pentru copii.

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] CIRESUL este un lemn cu pori, ca toate foioasele și rezistă la fel de bine și la contragere și la îndoire. În timp are o durabilitate scăzută și este predispus la atacul insectelor. Când este proaspăt tăiat are o culoare brun-roz care devine maro-roșu când este expus la soare. Îmbătrânește frumos, dar se degradeaza repede și este folosit pentru mobilier din lemn masiv, instrumente muzicale, sculpturi, jucarii. […]

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian