Deco&Design

Designer Spotlight – Prototip Studio

Bine v-am regăsit la un nou episod „Designer Spotlight”. Astăzi vă prezint cu mare drag un atelier de producție creativă pornit de arhitecți pasionați de lemn.

prototip studio

Ioana și Gopo încearcă să schimbe lumea prin lucrări de arhitectură și design în toate formele lor, dar mie mi-au atras atenția cu niște perechi de ochelari cu ramă de lemn. Și curios cum sunt am decis să aflu mai multe despre ei și despre proiectele pe care le au pe rol.

prototip studio

Astfel am descoperit că brandul Prototip Studio s-a lansat oficial cu o pereche de căști din lemn, care pe parcursul ultimilor 4 ani (Mai 2012 – primul prototip) au trecut prin suficiente modificări încât șansele să se întâlnească 2 oameni cu același model de căști sunt foarte mici. Ulterior au materializat câteva idei de mobilier, iar în 2014 li s-a încredințat designul unei întregi cafenele.

prototip studio

 

prototip studio

Dar cum vă spuneam că ochelarii cu ramă din lemn au fost cei care mi-au trezit interesul, vă voi arăta în cele ce urmează câteva dintre modele Ochelari OO ca să vă faceți singuri o idee despre cât de faini sunt. Da, știu, veți spune că sunt „ochelari de hipster” și aveți dreptate, dar sunt pentru cunoscători; toți ceilalți poartă Wayfarer… (și sunt sigur că îmi veți contrazice afirmația argumentând cu poze cu hipsteri care poartă Persol; și veți avea dreptate și aici)

prototip studio

prototip studio

Am încercat să obținem niște detalii despre următoarele proiecte Prototip Studio, dar sunt la fel de secretoși precum Apple când vine vorba de produse noi. Tot ce știm este că și-au mărit echipa, colaborează cu ingineri de sunet și lucrează intens la modele noi pentru Ochelarii OO și căștile din lemn.

Dacă v-am trezit și vouă interesul cu aceste produse, aflați că le puteți vedea și mirosi – pe cel puțin o parte dintre ele – la Cărturești, Dizainăr și Contemporist. Iar dacă nu vreți să le mirosiți înainte de achiziție, le puteți trimite o comandă prin sistemul de mesagerie al paginii lor de facebook (unde le puteți vedea toate produsele aranjate cronologic) sau puteți intra pe website-ul lor.

Vlad

Este arhitect și membru fondator al companiei Koob Hub. Se axează pe arhitectură civilă, design interior și realitate virtuală. În ultimii 4 ani a proiectat pentru piața chineză complexuri rezidențiale, spații comerciale de tip mall și turnuri de birouri clasa A cuprinse între 120-300m înălțime. În timpul liber ... haha, pe cine păcălim!? Vlad nu are timp liber.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian