Diverse

Copacul din grădiniță

Există multe moduri de a integra lemnul în proiectele de amenajare. Acesta, însă, mi s-a părut ingenios și remarcabil, chiar spectaculos. Ce are special acest proiect aparent simplu? Prezența evidentă a lemnului în decor și locația în care a fost realizat – o GRĂDINIȚĂ – combinație pe care nu o întâlnești frecvent.

Din punctul meu de vedere este de apreciat preocuparea celor implicați pentru utilizarea lemnului și a altor materiale naturale în decorarea unui spațiu destinat exclusiv copiilor. Este, de fapt, ceea ce m-a determinat să scriu despre acest proiect.

receptie_gradinita_article

Copacul amplasat central atrage atenția asupra lui în mod flagrant, dar în același timp nu poți să nu observi și restul mobilierului din lemn.

DSCN4427

Măsuța și scăunelul construite în mod tradițional sunt absolut încântătoare, iar recepția cu finisaj natural și luminos se integrează perfect în restul decorului.

DSCN4423

De realizarea acestei idei deosebite s-a ocupat echipa de la Ingeno. A reușit să includă într-un mod creativ natura în spațiul vesel al grădiniței și să creeze un loc colorat și plăcut.

Ar fi un lucru foarte bun pentru copii dacă lemnul ar fi folosit în cât mai multe spații destinate lor și mi-ar plăcea să aflu că există din ce în ce mai mult această preocupare.

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian