Art&Craft

Lumea poveștilor într-un inel

Studioul canadian de design Secret Wood produce inele din lemn, rășină transparentă pentru bijuterii și ceară de albine. Fiecare inel este unic, modul în care ele sunt produse făcând imposibil ca două inele să fie exact la fel.

Lemnul folosit este lemn verde din esențe exotice. Este folosit venge, un lemn tropical închis la culoare, dur și greu, sapele, o esență tropicală asemănătoare mahonului, dur și de culoare brun-roșcat, stejar, nuc.

Cu ajutorul diverselor obiecte și a unor efecte speciale, designerii creează universuri miniaturale care sunt puse apoi în evidență de rășină. Fibra ruptă e lemnului dă iluzia unor păduri împietrite sau a unor stânci ascuțite. Inelul pare a spune pentru fiecare posesor o altă poveste.

Inelele pot fi comandate direct pe site-ul firmei Secret Wood și sunt livrate oriunde în lume. Timpul pentru producerea inelului este de 5-6 săptămâni. Înainte de expediere, se trimite clientului o fotografie pentru ca acesta să fie convins că inelul este așa cum și-a dorit.

Aceste delicate și unice inele din lemn sunt făcute în totalitate manual. Nu vi se par de basm?

Categorii

Abonează-te la newsletter