Art&Craft

Lumea poveștilor într-un inel

Studioul canadian de design Secret Wood produce inele din lemn, rășină transparentă pentru bijuterii și ceară de albine. Fiecare inel este unic, modul în care ele sunt produse făcând imposibil ca două inele să fie exact la fel.

Cum sunt realizate inelele

Lemnul folosit este lemn verde din esențe exotice. Este folosit venge – un lemn tropical închis la culoare, dur și greu – sapele – o esență tropicală asemănătoare mahonului, dur și de culoare brun-roșcat –  stejar, nuc.

Cu ajutorul diverselor obiecte și a unor efecte speciale, designerii creează universuri miniaturale care sunt puse apoi în evidență de rășină. Fibra ruptă e lemnului dă iluzia unor păduri împietrite sau a unor stânci ascuțite. Inelul pare a spune pentru fiecare posesor o altă poveste.

Inelele pot fi comandate direct pe site-ul producătorului și sunt livrate oriunde în lume.

Aceste delicate și unice inele din lemn sunt făcute în totalitate manual. Nu vi se par de basm?

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian