Echipamente de Vopsit

AETERNUM – Noutățile Sirca la BIFE SIM

Scriam săptămâna trecută despre Cromateria, evenimentul Sirca de anul acesta care a creat o legatură specială între designeri, arhitecți și industrie. Succesul evenimentului i-a făcut să se mobilizeze pentru a veni cu noutăți. Și iată că, la BIFE SIM 2016, Sirca se prezintă cu noi sisteme de finisare cu rezistență sporită pentru exterior și contractul de garanție AETERNUM, de până la 10 ani pentru produsele finisate cu aceste sisteme.

Rezistența în timp este aspectul principal care trebuie luat în considerare când se finisează uși, ferestre, mobilă de grădină, terase, sau alte amenajări care stau la exterior. Agenții atmosferici, razele soarelui, microorganismele, poluarea existente în natură determină o deteriorare lentă, dar continuă a unui material natural așa cum este și lemnul. De aceea, lemnul trebuie protejat.

AETERNUM

Alegerea produselor potrivite și a sistemului de aplicare corect duc împreună la prelungirea vieții lemului folosit la exterior. Sirca+ este o linie de produse pentru exterior care permite asigurarea unei garanții de până la 10 ani pentru produsele finisate cu ele.

Respectând condițiile din contractul de garanție AETERNUM, va fi posibilă decorarea locuinței cu uși, ferestre și alte amenajări exterioare din lemn cu înalte standarde de performanță și calitate. Iar cu o îngrijire periodică a acestora cu produse ușor de folosit, pe care Sirca le pune la dispoziție, este posibil ca această perioadă să fie prelungită.

Garanția AETERNUM este valabilă pentru ciclurile opace și semitransparente pentru uși și ferestre din lemn de foioase sau conifere și pentru ciclurile de finisare opace și semitransparente pentru obloane din lemn de foioase sau conifere. Ciclurile de finisare cuprind 3 straturi de produs, iar garanția este de 10 ani pentru uși și ferestre și 6 ani pentru obloane.

Îngrijirea periodică a produselor din lemn de la exterior se poate face cu spray-ul Curalegno Woodcare IR2100 sau cu lacul Rinnova Serramenti IR1100, produse formulate special pentru a înnoi și împrospăta frumusețea inițială a  produsului, dându-i și un tușeu plăcut.

AETERNUM

Categorii

Abonează-te la newsletter