Evenimente

TOMBOLA VIZITATORULUI BIFE-SIM 2016!

Pe parcursul desfășurării BIFE-SIM, cel mai mare târg international de mobilă, echipamente și accesorii din România, desfășurat intre 14 și 18 septembrie, Asociația Producătorilor de Mobilă din România organizează Tombola Vizitatorului, cu premii care constau în obiecte de mobilier, oferite de companiile producătoare, importatoare și distribuitoare de mobilă și accesorii.
Aceasta se adresează exclusiv publicului larg, vizitator al BIFE-SIM și se va desfășura în Pavilionul C5 ROMEXPO, în zona special amenajată TOMBOLA BIFE SIM 2016, din imediata apropiere a PUNCTULUI INFO.

Înscrierile la tombolă vor începe chiar în ziua începerii evenimentului, 14 septembrie 2016, la ora 10:00 și se vor desfășura până duminică, 18 septembrie 2016, inclusiv, ora 13:00. Se va putea înscrie orice persoană fizică, vizitator care, obligatoriu, a achiziționat un bilet de intrare la târg, pe care îl prezintă la PUNCTUL INFO din Pavilionul C5 – TOMBOLA BIFE SIM 2016, primind în schimb talonul de tombolă spre completare.

Câștigătorii premiilor concursului se vor desemna prin tragere la sorți, începând cu ora 13:30, duminică, 18 septembrie 2016, tot la PUNCTUL INFO din Pavilion C5 – TOMBOLA BIFE SIM 2016.

Alte informații despre desfășurarea tombolei se pot accesa pe website-ul BIFE-SIM 2016 (link regulament-http://www.bife-sim.ro/tombole-bife-sim-2016).

Premiile TOMBOLEI VIZITATORULUI BIFE-SIM 2016:

• 1 set complet de mobilier pentru exterior, oferit de ARROX ATELIER;
• 1 scaun bistro/bucătărie TULIP, oferit de MAGDA DESIGN;
• 1 set de perne Natura Bamboo 100% spuma cu memorie, oferit de MATRAX;
• 1 comoda cu 3 sertare 805 MOGADOR V, oferita de MOBEX;
• 1 un abajur, 1 tablou si 1 cutie de tapet, oferite de G.A.P;
• 1 noptiera din lemn masiv de rasinoase cu 2 sertare, oferita de TRANSILVANIA PRODUCTION;
• 1 masa realizata din stejar, finisaj mat, oferita de FAMOS;
• 1 taburet tapitat Marika, dimensiuni 600×400 mm, oferit de EVERART;
• 1 set masute George, oferit de NORD SIMEX;
• 1 consola din lemn masiv, cu doua sertare – Bourbon Beaujolais, oferita de MONTE CRISTO MOBILI;
• 1 scaun oferit de ARDUDANA

Informatii despre premiile oferite la TOMBOLA VIZITATORULUI BIFE-SIM 2016 gasiti si pe pagina de facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/BIFESIM/

Vă așteptăm la BIFE-SIM 2016!
Mai multe detalii pe www.bife-sim.ro!

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian