Business

Polistuc se alătură Tree Layers

Pe lângă implicarea în proiectul revistadinlemn.ro, coordonez și activitatea Tree Layers, un brand specializat în produse pentru finisarea lemnului. Este un brand dezvoltat special pentru a oferi departamentelor de finisare a lemnului din fabrici sau ateliere suportul tehnic necesar, dar și produse de calitate. În dorința continuă de a diversifica oferta de produse, am încheiat un parteneriat cu POLISTUC, o marcă italiană de produse de finisare pentru lemn și metal.

parteneriat

Produse de finisare pentru lemn și metal

POLISTUC, înființată în 1972, a devenit repede cunoscută pe piața din Italia și în restul Europei prin produsele sale cu întărire sub acțiunea radiației ultraviolete, cunoscute de toată lumea ca produse UV. Pionieri și inovatori în domeniu, echipa POLISTUC a dezvoltat rapid produsele și tehnologiile, punând accent pe protecția mediului.

După recunoașterea primită cu produsele UV pe piața internațională, POLISTUC și-a diversificat oferta, ajungând la o gamă completă de produse pentru finisarea lemnului. În plus, a fost dezvoltată și o gamă de produse de finisare pentru metal.

Gama variată de produse de finisare poate satisface orice cerință, începând cu baițuri și materiale de protecție a lemnului, până la lacuri și emailuri. De asemenea, există produse pentru orice tehnologie, de la produse ce se pot aplica cu pensula sau trafaletul, până la cele ce se aplică pe linii de finisare complexe. Gama cuprinde produse tradiționale – nitro, poliuretanice, poliesterice – dar și produse hidrodiluabile, care sunt în trend acum, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

parteneriat

parteneriat

Am încredere în acest parteneriat și sper că ne va ajuta să oferim colaboratorilor ceea ce Tree Layers și-a propus încă de la început: calitate, diversitate și profesionalism. În plus, având și materiale de finisare pentru metal vom putea fi alături de producătorii care combină lemnul cu metalul, oferindu-le alternative.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian