Evenimente

Noapte albă la Casa Artelor

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, între orele 19:00 și 04:00, va avea loc o noapte culturală la care vă invită Asociaţia Atelierul de Creaţie. Cea de-a V-a ediție a Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs se va desfășura la Centrul Cultural Casa Artelor din București, b-dul Mircea Vodă, nr. 5. Și în acest an a fost ales un spațiu eclectic, de această dată aflat în aceeaşi clădire cu Casa de Căsătorii din Sectorul 3, şi anume în Casa Eliad – imobil de patrimoniu cu o arhitectură impresionantă.

casa_artelor-2

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este finanțată de Ministerul Culturii şi se desfăşoară exclusiv în București. Mihaela Ion, directoarea culturală a proiectului, menţionează că “Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este o oportunitate viabilă de networking, comunicare şi activare interdisciplinară pentru vizitatori şi expozanţi, într-un spaţiu de consum de cultură insolit – Centrul Cultural Casa Artelor. Pentru o seară curatoriem o expoziţie contemporană cu produse de autor şi de designer.”

FB event: https://www.facebook.com/events/687833798043423/

27 de creatori și designeri de produs din direcții creative diferite – design de produs, creație de produse unicat, graphic design, sculptură, artă vizuală contemporană sau design multimedia – vor face parte integrantă dintr-o expoziție omogenă și inspirațională de artă contemporană. Evenimentul le oferă vizitatorilor o imagine actuală a designului de produs românesc, prezentată într-un spaţiu adecvat.

Expozanții prezenți la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, ediţia a V-a, sunt: Aerobot LEVEL, Atelier KIKU, Atelier Mustață, Atelier Ciprian Manda, Brielle Bijoux, Ciprian Ariciu Ceramics, Clic-clac, Craft86, Dan Schiller Design, Deco Box, Deliciu Mic, Gabi Toma, Gămălie, genuineleather, Lemnia, Metal Creativ, nicomade.ro, N o o r, Raicelai. Terrariums and green deco, Ramona Chifu, Slender Tree, Studio Mud, Square Art Studio, Șnur, Vika Tonu Design, WHAT IF I FLY, Wood Be Nice.

noaptea-alba-20152

Organizatorii, care cred cu tărie că designerii și creatorii de produs își au locul alături de artiștii contemporani, au invitat Galeria de Artă Artfooly să își expună lucrările în cadrul Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs.

Atmosfera muzicală va fi creată de pianistul Alex Racoviţă și de Grobby Anne – DJ ce activează de peste 10 ani în zona underground şi groove românească. Acordurile de pian clasic și mixurile moderne vor crea un ambient plăcut, potrivit pentru contemplarea expoziției, încurajând networking-ul și activând creativitatea. Băuturi alese vor fi asigurate de barul Creative Arts.

Numai mâine nu-i poimâine și dacă nu v-ați făcut planuri pentru week-end sunteți invitați la acest eveniment-expoziție. O invitație din partea Asociației Atelierul de Creație.

afis-nacd-2016

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter