Business Forestier

Debitați lemn? Abonați-vă la pagina Wood-Mizer Romania de pe Facebook!

Wood-Mizer Romania și-a creat o pagină proprie pe Facebook și invită lemnarii români să se aboneze la facebook.com/WoodMizerRomania.

„Ca în fiecare an am demarat un program amplu de promoții la pânzele, fierăstraiele-panglică și serviciile Wood-Mizer și invităm clienții și executanții în prelucrarea lemnului sau pe cei care plănuiesc să își deschidă propria afacere în domeniul prelucrării lemnului să se aboneze la pagina Wood-Mizer Romania de pe Facebook pentru a se menține bine informați cu privire la orice știri legate de Wood-Mizer.” – ne declară Adrian Echert, Director General Wood-Mizer RO

Informații despre fierăstraiele-panglică și pânzele, promoțiile, reducerile noi Wood-Mizer, invitații la expoziții dedicate prelucrării lemnului și zile deschise pentru clienți, idei pentru afaceri în domeniul prelucrării lemnului, cele mai bune practici ale operatorilor de produse Wood-Mizer de peste tot în lume – acesta este tipul de conținuturi planificat spre publicare pe facebook.com/WoodMizerRomania.

Țineți legătura on-line!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian