Deco&Design

Vrei o schimbare în bucătărie? Alege soluția transformării în doar 2 minute

Bucătăria, un spațiu special

Dacă ne gândim care este cel mai important loc din căminul nostru, cu siguranță vom alege bucătăria, și asta pentru o serie de motive considerabile. În afara faptului că este locul de întâlnire a întregii familii, bucătăria este locul în care ne începem ziua, în care forfota dimineții se dezlănțuie, bucătăria este locul în care măiestria în arta gătitului este scoasă la iveală, bucătăria este spațiul în care te regăsești atunci când ești vizitat de prieteni, bucătăria este….

Pentru că bucătăria este locul în care îți petreci majoritatea timpului activ atunci când ești acasă, pentru că acolo începe și adesea se încheie fiecare zi, designul acestui spațiu merită puțină atenție.

Oferă bucătăriei tale un aspect relaxant, înzestrat cu elemente naturale, capabil să îți energizeze diminețile prin integrarea unui blat de bucătărie din lemn masiv.

Datorită dimensiunilor și poziționării blatului de bucătărie, acesta este cu siguranță cel mai important element de design al unei bucătării, motiv pentru care o schimbare totală a imaginii acestei încăperi se poate realiza cu ușurință prin schimbarea blatului de bucătărie.

Atunci când te decizi să schimbi blatul de bucătărie o singură dilemă rămâne nerezolvată, din ce material să fie acesta? Plăci conglomerate, materiale sintetice, furniruite sau nu, sunt opțiuni disponibile pe piață, însă pentru a oferi acestui spațiu încărcătura de care are nevoie pentru a emana liniște și relaxare, ne vom îndrepta atenția către produse naturale, autentice, produse din lemn masiv.

Când alegi un blat de bucătărie din lemn masiv, nu alegi doar un produs natural, autentic,viu, ci alegi un element de mobilier ușor de întreținut și mereu la modă. Tratate cu ulei, blaturile de bucătărie își vor păstra inconfundabila textură naturală intactă, fibrele lemnului vor fi readuse la viața, păstrând aspectul fresh al lemnului masiv.

Proiectul Dippanels.ro – “Natura, în fiecare bucătărie”

“Natura, în fiecare bucătărie” este proiectul prin care Dippanels.ro oferă clienților săi posibilitatea de a transforma spațiul bucătăriei în doar 2 minute.

Prin serviciile oferite gratuit:

  • debitare ( decupaj pentru chiuvetă, modelare, frezarea canturilor, rotunjirea colțurilor)
  • livrare oriunde în România

prin garanția calității asumate, oferite din postura de producător

prin diversitatea produselor:

  • esențe tari de lemn ( Fag sau Stejar)
  • lungimi, lățimi speciale

prin modul simplu de utilizare a platformei Dippanels.ro, ce te va ajuta să customizezi perfect blatul de bucătărie,

ai posibilitatea de a transforma bucătăria ta în spațiul ideal în care să îți începi fiecare dimineață.

Pentru a te încuraja în procesul de transformare a bucătăriei tale, proiectul “Natura, în fiecare bucătărie” îți acordă reduceri de 5% pentru toate blaturile de bucătărie oferite de Dippanels.ro.

Utilizează codul NaturaDip până la finalul anului 2017, pentru a beneficia de 5% discount la blaturile de bucătărie din lemn masiv.

transforma spatiul bucatariei

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • As fi interesata de o parere avizata cu privire la fiabilitatea unui blat de lemn masiv. La cat de indicat/recomandat poate fi el intr-o bucatarie in care gatitul nu este ocazional ci de la frecvent la foarte frecvent?

    • Buna ziua,
      Blaturile din lemn masiv se folosesc de mult timp in bucatarie si sunt rezistente la conditiile din astfel de spatii. Protectia cu ulei asigura o foarte buna rezistenta la umiditate.
      Nu puteti insa toca sau folosi cutitul direct pe ele si nu ati putea sa o faceti nici daca ar fi finisate cu un lac foarte rezistent, cum este cel poliuretanic de exemplu.
      Toate cele bune.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian