Mobilier

Profitați de reducerile oferite în luna martie de Nord Arin. Mobilă din stejar masiv!

Nord Arin vine cu o ofertă interesantă, astăzi de Ziua Femeii. Pentru colecția Berna – mobila living din stejar masiv – oferă o reducere de 35%. Colecția este versatilă și poate fi folosită cu succes și ca mobila bucatarie, transformând un spațiu generos într-o bucătărie rustică cu accente moderne. Pentru a avea timp să studiați pe îndelete colecția și a vă convinge de avantajele oferite de o mobilă trainică făcută din lemn masiv de stejar, Nord Arin extinde oferta pe toată durata lunii martie.  Să vedem ce înseamnă colecția Berna, ce are deosebit și ce v-ar putea determina să o cumpărați.

Stejarul colecției Berna

În urmă cu ceva timp vorbeam cu un prieten pasionat de lemn și-mi spunea că speciile de lemn care au desen și textură deosebite trebuie lăsate cât mai naturale. Numai așa te poți bucura de acea frumusețe unică și imperfectă pe care numai natura o poate oferi. Așa este și stejarul din colecția Berna. Un lemn cu o personalitate inconfundabilă care trebuie arătat așa cum este, fără artificii care i-ar știrbi frumusețea.

Stejarul folosit la fabricarea mobilierului este tăiat, uscat și tratat astfel încât să nu apară probleme de curbare sau modificări dimensionale. Este impregnat cu uleiuri speciale care-i cresc rezistența la apă. Stejarul este un lemn dur, rezistent, dar poate suferi totuși de pe urma loviturilor sau zgârieturilor. Pentru a nu avea astfel de probleme suprafețele sunt protejate cu un strat de lac dur. Lacul este aproape invizibil, dar suficient cât să asigure protecția necesară. În plus, pentru a nu avea probleme de miros sau alte emisii, s-a folosit lac pe bază de apă.

La final totul este acoperit cu un strat de ceară. Este un amestec special de ceruri în care predomină ceara de albine. Acest strat asigură un tușeu plăcut și crează acea senzație că mobila te mângâie.

mobila living

Din ce este compusă colecția Berna

Colecția este inspirată de mobila simplă întălnită în satele din munții Elveției. De aici și numele. S-a păstrat ideea de simplitate, de rustic, adăugând ușoare tușe moderne. Proporțiile sunt bine alese, iar calitatea execuției arată atenția pentru detalii.

Berna este o colecție care cuprinde 7 piese care se vând separat. Puteți alege una sau mai multe piese, în funcție de spațiul pe care îl aveți și nevoile de amenajare. Sunt 2 bufete, o comodă, un dulap, o poliță și 2 vitrine.

Detaliul caracteristic întregii colecții este dat de designul ușilor care lasă senzația că ar avea numai sertare sau spații mici de depozitare, ca dulapurile de la țară. Nu este așa. Ușile au un șanț pe mijloc ce lasă impresia că este vorba despre sertare.

mobila living

Spuneam că această colecție de mobila living poate fi folosită și ca mobila bucatarie. Mai ales vitrinele sunt foarte potrivite în bucătării rustice. Dacă mai puneți o cană de lut și 2 străchini pe polița de stejar, efectul este de necontestat.

Trebuie spus că la efectul de rustic contribuie și sistemul de deschidere al ușilor unde s-a utilizat o tehnică specială de frezare. Cu acest sistem nu a mai fost nevoie de mânere sau alt tip de trăgători care să atenueze sau chiar să anuleze acest efect rustic.

mobila living

De ce Berna?

Pentru că aduce un plus de personalitate și un colț de natură în locuința ta.

Pentru că este versatilă, bine proporționată și oferă o mulțime de spații de depozitare.

Pentru că este un amestec de rustic și modern în doze foarte bine gândite.

Pentru că evidențiază respectul față de lemn și natură al unei firme românești cu o tradiție întinsă pe 3 generații, care lucrează mobila cu sufletul și respect pentru natură (lemnul utilizat pentru piesele de mobilier deține certificare FSC).

Pentru că, așa cum v-am spus încă de la început, oferă un discount de 35% pentru această colecție, care este valabil pe toată durata lunii martie, fiind cadoul lor într-o lună dedicată femeii.

mobila bucatarie

mobila bucatarie

Fotografiile sunt proprietate Nord Arin

abonament revista din lemn

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian