Affari - Costruire l'Expo Ambientale - Deco&Design

A CONSTRUCT - AMBIENT EXPO troverete le idee più stimolanti per la progettazione di interni ed esterni.

Costruire l'Expo Ambientale

CONSTRUCT – AMBIENT EXPOTârgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine are loc în perioada 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Firme de top din domeniul construcţiilor și al amenajărilor interioare şi-au anunţat prezenţa la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO și vor expune produse şi sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare/exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

Costruire-Ambiente Expo

În cadrul acestui eveniment, vizitatorii au posibilitatea de a se documenta şi pot beneficia de consiliere privind amenajările interioare și exterioare de la furnizorii consacraţi. La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se vor regăsi tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii, tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative.

Construct - Ambient Expo

ROMEXPO, Dizainăr e Revista Atelierul organizează pe 15 martie 2019, în cadrul târgului, Conferința „Construct Ambient”, având ca temă principală „De la Design la Construcție”.
În cadrul conferinței, 8 speakeri cu experiență vastă în domeniu, vor dezbate un subiect de actualitate: „Proiectul de construcție rezidențială.”
Conferinţa va avea loc în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul orar 11:00 – 14:00.
La eveniment sunt așteptați designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil, cât și studenții/ absolvenţii de la facultățile de Arhitectură și Design.

Construct - Ambient Expo

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019 se desfășoară în aceeași perioadă cu ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultura și grădinărit, MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare, MODEXPO I – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii și ANTIQUE MARKET I – Târg de obiecte de artă și antichități.

Dan

Ho avuto la possibilità di lavorare in diversi reparti. Ho così acquisito esperienza in Finanza, Contabilità, Logistica, Vendite, Operazioni, Marketing. Sono un giocatore di squadra e un giocatore a tutto tondo. Sono un imprenditore, ho coordinato la vendita di un'azienda di vernici e pitture per legno a una multinazionale. Nel 2016 ho scoperto il mondo digitale, l'editoria e il marketing online. Da allora ho trasferito online l'esperienza e le competenze accumulate.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItalian