Affari - Macchine e strumenti - Macchinari per la produzione di mobili

KDT Machinery entra nel mercato rumeno delle macchine per mobili con il marchio WDMAX

O lungă perioadă, piața de mobilă din România a mizat pe prețurile competitive ale produselor, posibile datorită forței de muncă ieftine. Însă, odată cu intrarea în CE și pe fondul migrării masive a românilor către vestul Europei, costul mâinii de lucru a crescut, iar antreprenorii au fost nevoiți să admită că singura opțiune este investiția în tehnologie performantă. Piața a înțeles imediat oportunitatea. Companiile care vând utilaje și linii performante de fabricație producătorilor de mobilă fiind tot mai multe și mai variate. Acum își anunță intrarea pe piața românească WDMAX, brand al grupului Macchine KDT, un nume de referință pe piața de utilaje. WDMAX este adus în România de WoodMatic, nume nou în domeniul utilajelor pentru prelucrarea lemnului.

Macchine per mobili wdmax wood matic

Cine este KDT Machinery

KDT Machinery Co., Ltd. este o companie cu head office în China, la Guangzhou. Compania se ocupă în principal cu cercetarea, dezvoltarea, fabricarea și distribuția utilajelor computerizate pentru producția de mobilier. Produsele companiei includ mașini automate de căntuit, ferăstraie computerizate, mașini automate de găurire multiplă, CNC-uri. 

KDT Machinery a fost înființată în 1996 în Coreea și la început s-a poziționat ca producător OEM (original equipment manufacturer – companie care produce părți componente pentru producătorul final) pentru cunoscute fabrici europene de mașini și utilaje pentru producția de mobilier. Din 2004, ca urmare a creșterii rapide a economiei chineze, compania a transferat producția în China, la Guangzhou, construind acolo un centru modern de cercetare și dezvoltare. Inovarea continuă și controlul consolidat al calității reprezintă baza competitivă a companiei. Compania produce mașini de calitate la prețuri accesibile pentru producătorii de mobilă din întreaga lume.

În afara sediului central de la Guangzhou, KDT mai are centre de cercetare și dezvoltare la Chengdu, China și la Rimini, în Italia. Sediul KDT Europa se află în Polonia.

Macchine per mobili wdmax wood matic

WDMAX, marcă a grupului KDT

WDMAX este marcă a grupului KDT Machinery, dezvoltată pentru piețele emergente.  Principalele echipamente pe care se axează WDMAX sunt cele pentru aplicarea cantului, formatizare, frezare și găurire simplă și multiplă. Utilajele sunt asistate de calculator, fiind intuitive și ușor de manevrat.

WDMAX si-a propus încă de la început să cucerească piețele mizând pe un raport calitate/preț foarte bun, lucru subliniat chiar de motto-ul companiei – Echipamente de calitate premium la un cost accesibil (Premium quality equipment at an affordable cost). Prezența în Rusia, Ucraina, Turcia, Mexic, Ungaria, Australia și alte peste 40 de țări arată că și-a îndeplinit în bună parte misiunea.

WDMAX Romania Woodmatic utilaje productie mobila
CNC de găurire cu posibilitate de găurire pe 6 laturi
WoodMatic aduce utilajele WDMAX în România

Acum a venit rândul României. WDMAX și-a propuns să intre și pe piața românească de profil încercând să-și adjudece o parte din piața de utilaje pentru mobilă. Sarcina introducerii brand-ului pe piață îi revine companiei WoodMatic, un jucător nou, fără istoric în vânzarea de utilaje. Scopul declarat al firmei este de a oferi utilajul perfect care combină funcționalitatea orientată spre practică și ușurința de operare cu fiabilitatea.

Gama de echipamente din oferta WoodMatic este largă, incluzând mașini pentru aplicare cant sau de găurire, circulare de formatizat, transportoare, CNC-uri de frezare e de găurire. Firma va avea stocuri permanente, va asigura asistența tehnică necesară și service-ul post vânzare.

WDMAX Romania WoodMatic
Mașina de aplicat cant WDMAX WD-468JSGA

WoodMatic are sediul în Comănești, oraș care, alături de Brașov și București, este reprezentativ pentru vânzarea de utilaje pentru prelucrarea lemnului.

Dan

Ho avuto la possibilità di lavorare in diversi reparti. Ho così acquisito esperienza in Finanza, Contabilità, Logistica, Vendite, Operazioni, Marketing. Sono un giocatore di squadra e un giocatore a tutto tondo. Sono un imprenditore, ho coordinato la vendita di un'azienda di vernici e pitture per legno a una multinazionale. Nel 2016 ho scoperto il mondo digitale, l'editoria e il marketing online. Da allora ho trasferito online l'esperienza e le competenze accumulate.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItalian