Máquinas e ferramentas - Técnicas de trabalho da madeira - Maquinaria Produção de mobiliário

Circular de formatação de pacotes Lohmeyer DBS525IQ - investimento seguro, produtividade garantida

Trecerea la producția de serie vine, de multe ori, cu nevoia de utilaje care să crească productivitatea și să reducă timpul de lucru. Pentru a produce un număr mare de corpuri de mobilier din PAL un circular cu masă, fie el și industrial, poate să nu fie suficient pentru acest lucru. Modelele de serie înseamnă multe repere identice și obținerea lor dintr-o singură tăiere crește considerabil productivitatea. Circularul de formatizat în pachet Lohmeyer DBS525IQ de la Danibrum România ajută în astfel de situații. Este destinat afacerilor care doresc să treacă la următorul nivel, productivitatea și calitatea tăierilor fiind garantată de producător. Danibrum ne asigură că, achiziționând acest circular de formatizat în pachet, beneficiem de o tehnologie de debitare modernă și fiabilă la un preț accesibil, investiția este sigură și creșterea productivității garantată.

lohmeyer danibrum formatação circular em embalagem lohmeyer danibrum

Lohmeyer DBS525IQ – flexibilitate ridicată pe o bază stabilă

Circularul de formatizat în pachet Lohmeyer, distribuit de Danibrum România, este un  utilaj robust și foarte stabil fiind în același timp și foarte flexibil. Poate prelucra cu aceeași precizie mai multe tipuri de materiale, are software propriu care permite operatorului alegerea programului de tăiere cel mai potrivit și este dotat cu dispozitive ce permit manipularea ușoară a pachetului de plăci. Mai jos, argumentele producătorului în favoarea unei astfel de investiții:

Lohmeyer DBS525IQ permite alinierea perfectă a plăcilor de diferite dimensiuni, ceea ce asigură o tăiere continuă, calitativă și foarte precisă. Pachetul standard include program de optimizare cu ajutorul căruia se obține randament ridicat, toți parametrii fiind afișați pe un ecran de 15 inch. Astfel, operatorul asigură controlul în timp real asupra îndeplinirii celor mai complexe diagrame de formatizare, având în același timp flexibilitatea de a alege programul optim. Programul de operare folosit, denumit Lohmeyer Control, este un software intuitiv dedicat acestui utilaj, cu afișarea grafică în timp real a tăierilor și diagnoza erorilor.

Sistemul de culisare al brațului de aliniere (1200 mm), este de tip pinion-cremalieră, brațul fiind acționat prin intermediul programului astfel încât să se obțină tăieri perfecte la 90°.

Utilajul permite prelucrarea mai multor tipuri de material, asigurând astfel flexibilitatea producției. Acest lucru este posibil datorită vitezei de avans reglabilă prin convertizor de frecvență, fără trepte, a carului port-pânze. Viteza poate fi adaptată în funcție de material și de înălțimea pachetului. La finalizarea tăierii – detectată printr-un senzor optic – pânza este coborâtă automat, îmbunătățind astfel consumul de energie prin reducerea timpul de funcționare a motoarelor pânzelor.

Sistemul de culisare a carului port pânze, este unul profesional, performant, format din pinion și cremalieră. Sistemul permite operarea la viteze ridicate fără apariția vibrațiilor, ceea ce oferă acuratețe superioară de tăiere în mod repetat.

O problemă la formatizarea plăcilor de PAL este protejarea melaminei care poate fi deteriorată la prindere. În cazul circularului de formatizare Lohmeyer, protejarea canturilor se face prin dispunerea unor suporți de presare cauciucați, prezenți pe cleștii de prindere a panoului. O bandă magnetică asigură precizia poziționării, fără abateri, a carului port-clești. Se elimină astfel solicitările de mentenanță și reglajele periodice specifice variantelor clasice.

Structura întărită a grinzii de presare confecționată din cadre de oțel tratate și sudate elimină torsiunile, fiind special concepută pentru evitarea teșirii muchiilor prin distribuirea uniformă a presiunii pe întreaga suprafață a colilor de prelucrat.

Mesele de încărcare dispun de tehnologia pernă de aer – un avantaj real în manipularea simplă și ușoară a materialului ce urmează a fi formatizat. Sistemul cu valvă metalică și etanșare directă cu bile permite manevrarea rapidă a colilor printr-un efort minim al operatorului.

lohmeyer danibrum formatação circular em embalagem lohmeyer danibrum

Beneficiile circularului de formatizat în pachet Lohmeyer DBS525IQ

Achiziționarea unui astfel de circular vine cu beneficii garantate de producător. Iată doar câteva dintre ele:

  • rapiditate și precizie în prelucrare
  • siguranța unui flux continuu, profesionist
  • reducerea timpilor suplimentari, neproductivi
  • reducerea consumului energetic
  • soft intuitiv, dedicat

Circularul de formatizat în pachet Lohmeyer DBS525IQ combină flexibilitatea cerută de varietatea mare de dimensiuni, cu calitatea superioară a tăierilor și lipsa abaterilor dimensionale, protejând în același timp melamina pe canturi. Tehnologiile actualizate normelor europene de siguranță și producție plasează Lohmeyer DBS525IQ în topul circularelor de formatizat în pachet pentru categoria lui de preț, oferind perspective de viitor în domeniul debitării profesionale.

Specialiștii Danibrum România, instruiți și certificați la Lohmeyer, în Germania, vă pot oferi oricând, atât consultanță tehnico-financiară în ceea ce privește achiziția, cât și suportul tehnic post vânzare necesar. Nu trebuie decât să-i contacto.

Mihaela Radu

Mihaela Radu é engenheira química, mas tem uma grande paixão pela madeira. Trabalha neste sector há mais de 20 anos, sendo o acabamento da madeira o que a definiu durante este período. Adquiriu experiência de trabalho num instituto de investigação, na sua própria empresa e numa multinacional. Deseja partilhar continuamente a sua experiência com aqueles que partilham a mesma paixão.... e não só.

Adicionar comentário

Adicionar um comentário

Este sítio utiliza o Akismet para reduzir o spam. Saiba como são processados os dados dos seus comentários.

Categorias

Subscrever a newsletter

pt_PT_ao90Português (AO90)