Evenimente

DREMA 2024 – târgul internațional polonez împlinește 40 de ani

În perioada 10-13 septembrie 2024, Târgul Internațional de Utilaje, Scule și Componente pentru Industria Lemnului și a Mobilei – DREMA va celebra cea de-a 40-a ediție la Poznan, Polonia. Evenimentul marchează patru decenii de progres tehnologic, inovație și cooperare între liderii pieței prelucrării lemnului și producției de mobilier.

„Este o mare plăcere să împărtășesc gândurile mele cu ocazia celei de-a 40-a ediții aniversare a târgului DREMA. Acesta este un eveniment unic care atestă nu doar longevitatea și dezvoltarea continuă a sectorului lemnului și mobilei, ci și angajamentul permanent al antreprenorilor, experților și entuziaștilor din acest domeniu”, a declarat Andrzej Półrolniczak, directorul târgului DREMA și președintele DROMA (Asociația producătorilor de utilaje, scule și componente din Polonia).

Târgul DREMA 2024 va pune accentul pe trei factori cheie care influențează dezvoltarea companiilor și modelează viitorul industriei: automatizare, robotizare și prezentarea utilajelor în funcțiune. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă în acțiune cele mai avansate sisteme și mașini inteligente pentru prelucrarea lemnului și fabricarea mobilei, care cresc eficiența producției, minimizează erorile și permit adaptarea flexibilă la nevoile în schimbare rapidă ale pieței.

„Ediția aniversară DREMA devine o mărturie nu doar a progresului tehnologic, ci și a capacității industriei lemnului și mobilei de a se adapta și de a privi spre viitor. Cea de-a 40-a aniversare a DREMA este nu doar un prilej de celebrare, ci în primul rând un moment de reflecție asupra a ceea ce s-a realizat și a provocărilor care urmează”, a subliniat Małgorzata Ożóg, director adjunct al târgului DREMA.

Pe lângă expoziția de mașini și echipamente moderne dedicate industriei lemnului și mobilei, participanții la DREMA 2024 vor putea lua parte la o serie de evenimente și zone tematice: Congresul Industriei Lemnului KOOPDREW, Congresul Polonez al Mobilei, DREMA pentru Copii, Zona Parchetului, Zona de Competențe și Demonstrații de Lăcuire, DREMA Tools, DREMA Hobby, DREMA Design, Zona Aerului Curat, Expoziția concursului „Fermecat din Lemn”, Campionatul Polonez de Bătut Cuie, Prelucrarea Lemnului LIVE, Zona Tendințelor în Mobilier, Zona Youtuberilor și Expoziția aniversară DREMA History. De asemenea, organizatorii promit și alte surprize vizitatorilor.

Ediția jubiliară a Târgului Internațional DREMA 2024 se anunță a fi un eveniment important pentru profesioniștii și pasionații din sectorul prelucrării lemnului și fabricării mobilei, oferind acces la cele mai bune practici, inovații de produs și echipamente moderne.

Etichete

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână