Colaborează cu noi

Ne plac colaborările cu scopul de a crea conținut unic și relevant pentru RevistaDinLemn.ro sau pentru propria ta marcă sau companie. Avem parteneri de încredere și resurse pentru a crea rezultate de top.

Folosește formularul de mai jos ca să discutăm.

Uite câteva modalități prin care putem colabora

Ambasadorii mărcii: ne place să împărtășim cu cititorii noștri produse în care credem, iar crearea de relații pe termen lung cu mărcile este întotdeauna binevenită.

Postări sponsorizate: dacă ai un brand în care credem și idei despre crearea de parteneriate creative, hai să discutăm despre cum să le conectezi pe cele două cu cititorii RevistaDinLemn.ro. De la promovarea pe rețelele sociale până la postările pe blog cu toate surlele și trâmbițele, cu zgomot de utilaje în lucru, suntem bucuroși să pregătim o ofertă care să se potrivească nevoilor tale de marketing.

Video: producem, concepem și filmăm videoclipuri în formă scurtă pentru produsul sau compania ta, pentru site-ul nostru, contul nostru de Facebook, YouTube sau Instagram.

Creare texte tehnice și de specialitate: ne gândim la lemn toată ziua, așa că realizarea de conținut tehnic și de specialitate, cu informații documentate, este una dintre provocările noastre preferate. Conținutul poate fi creat în parteneriat pentru publicare aici pe blog, pe Instagram, Facebook, creat pentru alte publicații, alte site-uri web (al tău de exemplu) sau chiar teste publicitare.

Conferințe, proiecte de presă sau recenzii de călătorie: Ai o conferință la care vrei să participăm sau să vorbim despre blogging, industria lemnului sau lemn în general? Ai un proiect, un partener pe care vrei să îl promovezi? Ai un produs de care ne putem îndrăgosti, pe care crezi că ne vom dori să îl cumpărăm imediat și vrei să le spunem cititorilor noștri de ce ar trebui să își dorească și ei? Avem valiză, laptop, mașină și ne dorim să povestim.

Banner pe RevistaDinLemn.ro: Vrei ca bannerul tău, reclama ta să să fie văzută de cei pasionați de lemn, de cei care prelucrează sau cumpără produse din lemn, de cei care lucrează în Industria Lemnului? Vrei să ai rapoarte exacte, să știi exact câți au văzut reclama ta și câți au dat click către site-ul tău? Intră direct aici, trimite reclamele tale și vei primi un link unde poți urmări rezultatele reclamei tale transparent și în timp real. Nu ai bannerul? Vrei să îl creăm noi? Nimic mai simplu. Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi pentru a stabili detaliile.

Website pentru business-ul tău: Da. Putem să facem și acest lucru și la cea mai înaltă calitate. Indiferent de complexitatea proiectului solicitat (prezentare, listing, e-commerce, booking, proiecte complexe personalizate) realizăm website-uri cu un design incredibil, care va performa în căutările Google sau ca UX. Nu ne crezi? Vezi aici exemple.

Campanii complexe de marketing digital: Vrei să externalizezi complet marketingul online? Să ai o agenție care să îți gestioneze totul? Totul adică social media, conținut online, campanii online Google sau Facebook (cu obiective diverse de la notorietate brand până la comerț online), integrare cu sistemele tale de gestiune (ERP, CRM). Mai multe detalii aici. Hai să discutăm! Completează formularul de mai jos și te vom contacta!

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână