Casa NZEB Casa pasivă Evenimente

Nu ratați cel mai mare eveniment dedicat construcțiilor verzi din România!

Iubitorii de inovație și sustenabilitate în domeniul construcțiilor au toate motivele să marcheze cu roșu verde în calendar zilele de 14, 15 și 16 iunie 2024! De ce? Pentru că în aceste zile, la Romexpo București, se desfășoară NZEB Expo, evenimentul anului în materie de construcții eficiente energetic și dezvoltări imobiliare sustenabile.

Aflat deja la a treia ediție, NZEB Expo se anunță a fi mai amplu și mai dinamic ca niciodată. Cu peste 100 de expozanți, 3 scene de conferințe, workshop-uri interactive, sesiuni de networking și chiar petreceri, evenimentul organizat de carismaticul Marius Șoflete va aduce laolaltă cei mai importanți jucători din industrie.

Parteneriatele cu The Concept și Mihai Cima, cunoscut pentru organizarea unor evenimente precum Imobiliarium sau GoTech World, ridică ștacheta și mai sus, transformând NZEB Expo într-un eveniment de talie internațională. Prezența unor keynote speakeri de renume, precum Carlos Moreno, creatorul conceptului de „oraș de 15 minute”, confirmă anvergura și importanța acestui târg.

În cadrul evenimentului va fi prezentă și colega noastră, Mihaela Radu, care va susține o prezentare despre durabilitatea lemnului în construcții în dimineața zilei de sâmbătă, 15 iunie. Cu experiența sa în domeniu, Mihaela va oferi perspective valoroase asupra utilizării acestui material natural și versatil în proiectele de construcții verzi.

Fie că ești arhitect, inginer, dezvoltator imobiliar sau pur și simplu vrei să-ți construiești o casă eficientă energetic, NZEB Expo este locul în care vei găsi cele mai noi tehnologii, materiale și soluții pentru clădiri verzi. Vei avea ocazia să interacționezi direct cu experți în domeniu, să descoperi studii de caz inspiraționale și să creezi conexiuni valoroase în cadrul unei comunități vibrante, dedicată excelenței în construcții.

Nu uita, NZEB Expo are loc între 14 și 16 iunie la Romexpo București, pavilionul B2, iar în toamnă se va desfășura și la Cluj, în perioada 1-3 noiembrie, la BT Arena. Intrarea este gratuită, în baza unei înregistrări prealabile pe site-ul evenimentului.

Fii parte din revoluția construcțiilor sustenabile și vino la NZEB Expo pentru a descoperi viitorul unei industrii în continuă transformare! Te așteptăm cu entuziasm să celebrăm împreună inovația, responsabilitatea față de mediu și excelența în proiectare și execuție. Împreună construim un viitor mai verde!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână