Evenimente

ACIMALL, ACIMAC, AMAPLAST și UCIMA se unesc în „CONFINDUSTRIA MACCHINE”

În cadrul adunării generale desfășurate pe 3 iunie la Baggiovara (Modena), membrii Acimall – asociația membră a Confindustria care reprezintă producătorii italieni de tehnologie pentru industria lemnului și mobilei – au luat o decizie extrem de importantă. Aceștia au votat în unanimitate propunerea consiliului director de a crea o nouă asociație, Federazione Confindustria Macchine per ceramica, legno, plastica e gomma, imballaggio e confezionamento (Federația Confindustria pentru mașini de ceramică, lemn, plastic și cauciuc, ambalare și împachetare).

Emanuele Orsini (președinte Confindustria) și Enrico Aureli (președinte Acimall)
de la stânga la dreapta Emanuele Orsini (președinte Confindustria) și Enrico Aureli (președinte Acimall)

Noua entitate va reprezenta aproximativ 1.300 de companii italiene cu 70.000 de angajați și o cifră de afaceri totală de 19 miliarde de euro, din care peste 75% este generată de export. Federația va oferi o reprezentare mai puternică nu doar în cadrul Confindustria, ci și în viața politică și economică a Italiei, aducând o contribuție solidă la balanța comercială a țării.

Agregarea va furniza servicii, consultanță și instruire suplimentare companiilor membre ale asociațiilor Acimall, Acimac (tehnologii pentru ceramică), Amaplast (mașini pentru plastic) și Ucima (tehnologie de ambalare), cele patru asociații Confindustria care s-au alăturat proiectului până acum.

Președintele Acimall, Enrico Aureli, unul dintre primii susținători ai acestui proiect ambițios, a declarat: „Este momentul să facem noi alegeri care să ajute producătorii de bunuri instrumentale să facă față unei piețe din ce în ce mai competitive, cu instrumente mai inteligente. Parteneriatul cu Acimac, Amaplast și Ucima ne va ajuta să ne reprezentăm pozițiile și mai eficient într-un scenariu tot mai global, în care provocarea din partea Chinei și a altor țări emergente trebuie înfruntată cu reguli egale pentru toți. Împreună, vom oferi răspunsuri mai ample la subiectul provocator al tranziției verzi a companiilor noastre și la nenumăratele noi probleme cu care antreprenorii noștri trebuie să se confrunte într-o lume care prezintă provocări din ce în ce mai complexe”.

Sursa Acimall

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână