Evenimente

spoga+gafa 2024 confirmă poziția de lider global în industria grădinii și a BBQ-ului

Cel mai important târg comercial din lume dedicat sectorului grădinii și al BBQ-ului, spoga+gafa, și-a reconfirmat statutul de platformă globală de top în cadrul ediției din acest an. Desfășurat între 16 și 18 iunie la Köln, evenimentul a atras aproximativ 28.000 de vizitatori specializați din 113 țări, continuând succesul remarcabil al ediției precedente.

Târgul a reușit încă o dată să reunească întreaga industrie a grădinii, prezența și revenirea unor expozanți de renume din Europa și America subliniind importanța internațională a spoga+gafa ca punct central de întâlnire și networking pentru acest sector. În ceea ce privește numărul de vizitatori, creșteri semnificative s-au înregistrat în special din Germania, cu o majorare de peste 8% față de ediția anterioară.

Oliver Frese, Chief Operating Officer al Koelnmesse GmbH, a declarat: „Succesul spoga+gafa este o dovadă a încrederii și a sprijinului expozanților și vizitatorilor noștri. Tocmai în aceste vremuri provocatoare, spoga+gafa s-a dovedit încă o dată a fi o platformă indispensabilă și de încredere pentru industria verde. Răspunsul pozitiv al vizitatorilor specializați internaționali, creșterea numărului de vizitatori germani și calitatea ridicată a discuțiilor cu partenerii noștri ne motivează și mai mult în eforturile noastre de a dezvolta constant spoga+gafa.”

Peste 1.800 de expozanți din 66 de țări au participat la ediția din 2024 a spoga+gafa. Printre națiunile cu cel mai mare număr de vizitatori s-au numărat Germania, care a înregistrat cea mai mare creștere, alături de Olanda, Italia, Belgia, SUA și Australia.

Sub tema principală „Grădini Responsabile”, târgul a oferit concepte practice și răspunsuri la probleme urgente ale industriei, prin exemple de bune practici din comerțul internațional de profil, prezentări și prelegeri dedicate în cadrul Forum Garden Cafe. De asemenea, spoga+gafa a pus accent pe dezvoltarea conținutului segmentului de BBQ, cu noi lumi tematice precum „De la Buget la Lux – BBQ pentru orice buzunar”, „Lumea Răcoririi” și „Aventura în aer liber”.

Reprezentanții asociațiilor de profil au lăudat calitatea ridicată a târgului, considerându-l o platformă indispensabilă pentru prezentare, networking și schimb de idei în industrie.

„Ca sponsor al industriei, sprijinim pe deplin spoga+gafa, care a excelat încă o dată în acest an prin calitatea sa ridicată și a fost, de asemenea, foarte distractivă. Pentru membrii noștri, rămâne o platformă importantă pentru a se prezenta și a face schimb de idei cu colegi, cunoștințe și factori de decizie importanți din industrie”, a declarat Anna Hackstein, Director General al Asociației Industriei Grădinii (IVG).

La rândul său, Dr. Peter Wüst, Director Executiv al BHB – Asociația Comercială pentru Îmbunătățiri Casnice, Construcții și Grădinărit, a subliniat: „spoga+gafa a depășit încă o dată așteptările noastre și și-a confirmat poziția de eveniment obligatoriu pentru industrie. […] Inovațiile prezentate și feedback-ul pozitiv al participanților arată că industria este pe drumul cel bun în satisfacerea cerințelor tot mai mari ale consumatorilor, promovând în același timp practici durabile”.

În concluzie, spoga+gafa rămâne și în 2024 un „must” anual pentru sectorul amenajărilor exterioare, al grădinii și al BBQ-ului, confirmându-și statutul de cea mai importantă platformă globală pentru această industrie.

Următoarea ediție a spoga+gafa va avea loc în iunie 2025, sub tema principală „Grădini cu Design”, concentrându-se pe soluții estetice și inovatoare pentru spațiile verzi private și oferind o retrospectivă a conceptelor de design din trecut.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână