Business

SCM Group achiziționează Tecno Logica

SCM Group, companie multinațională specializată în tehnologii pentru prelucrarea unei game largi de materiale, a anunțat recent achiziționarea Tecno Logica, un producător important de sisteme industriale.

Conform comunicatului, această achiziție strategică va permite SCM Group să își extindă oferta de produse și servicii cu sisteme integrate modulare și scalabile, destinate marilor producători din industriile auto, mobilă și uși.

Tecno Logica, cu sediul în Treviso, Italia, este recunoscută pentru sistemele sale productive și flexibile, având peste 200 de instalații în Europa, Orientul Mijlociu, Mexic și SUA. Compania înregistrează o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de euro.

de la stânga: Marco Mancini-CEO Scm Group, Luigi De Vito-General Manager Scm Group, Giovanni Gemmani-Vicepresident Scm Group, Carlo Toniolo-Technical director Tecno Logica, Mirko Piasentin-CEO Tecno Logica, Andrea Aureli-President Scm Group

Marco Mancini, CEO-ul SCM Group, a subliniat importanța acestei achiziții: „Această preluare consolidează și mai mult poziția noastră de lider în sectoarele de prelucrare a aluminiului, compozitelor și lemnului, unde suntem deja prezenți cu mărcile noastre CMS și SCM. Se deschid noi oportunități în segmentul de vârf al pieței, cu șansa de a anticipa noile tendințe și de a ne inova oferta într-un mod și mai strategic.”

La rândul său, Mirko Piasentin, CEO-ul Tecno Logica, a declarat: „Faptul că devenim parte a unei organizații multinaționale solide precum SCM Group ne va oferi un acces mai mare la clienți de top din întreaga lume, datorită prezenței directe a grupului și organizării capilare de vânzări și asistență.”

SCM Group este un lider global în tehnologii pentru prelucrarea unei game largi de materiale și componente industriale, deservind industrii diverse precum mobilă, construcții, auto, aerospațială și prelucrarea materialelor plastice. Grupul coordonează trei centre de producție specializate în Italia, are o cifră de afaceri de 900 de milioane de euro, 4.000 de angajați și o prezență directă pe toate cele 5 continente.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână