Business

Schimbări în conducerea Schattdecor SE: Roland Auer părăsește funcția de CEO

Schattdecor SE, unul dintre liderii mondiali în producția de suprafețe decorative pentru industria mobilei și a pardoselilor, anunță o serie de modificări importante în structura sa de conducere. Cea mai notabilă schimbare este plecarea lui Roland Auer din funcția de CEO al companiei.

După o carieră impresionantă de peste 30 de ani în cadrul Schattdecor, Roland Auer a luat decizia de a se retrage din poziția de CEO al Consiliului de Administrație. Această hotărâre a fost luată din motive personale, cu sprijinul familiei sale și al Consiliului de Supraveghere al companiei.

Contribuția lui Roland Auer la dezvoltarea și internaționalizarea Schattdecor a fost semnificativă de-a lungul celor trei decenii. Consiliul de Supraveghere și familia Schatt au ținut să sublinieze în mod special realizările sale în cadrul Schattdecor Polonia, precum și activitatea sa în calitate de președinte al Consiliului de Administrație începând din 2017.

Pentru a asigura o tranziție lină și continuitatea operațiunilor, compania a luat o serie de măsuri interne:

  1. Dr. Derick Beitel, actualul Director Financiar al Grupului, va prelua rolul de Purtător de Cuvânt al Consiliului de Administrație.
  2. Claudia Küchen, membru al Consiliului responsabil pentru Design, Marketing, Comunicare și Managementul Decorurilor, va prelua și responsabilitatea Departamentului de Resurse Umane.
  3. Robert Vuga, cu o experiență de 24 de ani în cadrul Grupului Schattdecor, inclusiv ca Director General în Rusia și Turcia, a fost numit noul Chief Sales Officer.

Reiner Schulz, Președintele Consiliului de Supraveghere al Schattdecor SE, și Anja Schatt-Steiner, reprezentând familia Schatt, au subliniat că aceste schimbări au fost planificate cu atenție pentru a asigura o tranziție fără probleme. Ei au reafirmat angajamentul companiei de a menține colaborări continue și de încredere cu clienții, furnizorii și partenerii săi.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână