Bife-Sim Evenimente România

ROMEXPO lansează programul expozițional de toamnă cu BIFE SIM, COSMETICS BEAUTY HAIR și ANTIQUE MARKET II

Între 19 și 22 septembrie, ROMEXPO vă invită să participați la trei evenimente dedicate atât publicului specialist, cât și celui larg: BIFE SIM, COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, ANTIQUE MARKET – Târg de obiecte de artă și antichități.

#BifeSim2024 se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și este un must-attend pentru toți profesioniștii din industrie! Acest eveniment se concentrează pe networking și schimb de experiențe de business, oferind oportunități excelente pentru colaborări și descoperirea celor mai recente tendințe și inovații din industria mobilei.

În premieră la BIFE SIM 2024, Revista din Lemn lansează un proiect ambițios: HUB-ul LEMNULUI. Acest concept inovator își propune să redefinească modul în care profesioniștii și pasionații din industria lemnului interacționează, învață și colaborează.

HUB-ul LEMNULUI este o platformă dinamică și un catalizator pentru întreaga comunitate a lemnului. Conceput ca un „eveniment în eveniment”, acesta va avea loc de cel puțin patru ori pe an, în cadrul unor expoziții și târguri majore din domeniu.

Proiectul este susținut de o echipă de profesioniști dedicați, printre care se numără Fane Pănăzan, Radu Vădan, Mihai Ursu, Radu Călian și Mihaela Radu. BIFE-SIM 2024 și HUB-ul LEMNULUI se anunță a fi evenimente de neratat pentru toți cei implicați în industria lemnului și a mobilei. Fie că sunteți producător, designer, furnizor sau pur și simplu pasionat de domeniu, aceste manifestări vă oferă o perspectivă completă asupra viitorului industriei și o oportunitate unică de a vă conecta cu comunitatea. Detalii pe b2bife.biz. Pregătiți-vă pentru patru zile de inspirație, inovație și oportunități!

HUB-ul LEMNULUI

Nu ratați ocazia de a vă conecta cu lideri de opinie și alți specialiști din domeniu și de a explora soluții inovatoare.
www.bife-sim.ro

#CosmeticsBeautyHair2024 are loc în pavilionul B1 al Centrului Expozițional, unde puteți să participați la demonstrații live și workshop-uri interactive, concepute pentru specialiști și entuziaști. Aveți șansa să învățați tehnici noi, să experimentați produse de ultimă generație și să vă întâlniți cu experți din industria cosmetică.

Manifestarea reprezintă locul ideal pentru beauty networking și extinderea rețelei de contacte profesionale.
www.cosmeticsbeautyhair.ro

#AntiqueMarketII2024 are loc în pavilionul A din Centrul Expozițional și este un eveniment pentru iubitorii de istorie și colecționari de artă, unde se prezintă o selecție impresionantă de obiecte rare și valoroase.

Veniți să explorați și să achiziționați piese unice, întâlniți alți pasionați și extindeți-vă colecțiile într-un cadru dedicat artei și istoriei.
www.antiquemarket.ro

PROGRAM DE VIZITARE
(valabil pentru cele trei manifestări)
19 – 21 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
22 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

BILET DE INTRARE UNIC: 20 lei

Etichete

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână