Bife-Sim Business Evenimente Mașini și Scule România

Câte utilaje a vândut KDT la BIFE-SIM 2024

BIFE-SIM 2024, evenimentul recent încheiat la Romexpo, în România, a fost un târg bun pentru KDT, conform declarațiilor lui Radu Munteanu, reprezentantul companiei. Într-un interviu exclusiv pentru Revista din Lemn, Radu a evidențiat succesul deosebit al ediției din acest an, subliniind interesul crescut al vizitatorilor și vânzările substanțiale realizate.

Radu Munteanu – KDT România

„Vreau să mulțumesc tuturor celor ce au vizitat standul nostru și au testat utilajele noastre de calitate la prețuri corecte,” a declarat Munteanu. El a subliniat că mulți vizitatori nu doar au testat echipamentele, ci au și decis să investească în acestea chiar în timpul târgului.

Una dintre atracțiile standului KDT a fost o mașină de aplicat cant pe suprafețe curbe, dotată cu avans mecanic și unitate de frezare.

Radu Munteanu a evidențiat o creștere semnificativă a aprecierii pentru mașinile de aplicat cant ale KDT. „Clienții noștri s-au convins de fiabilitatea lor,” a menționat el, adăugând că aproape toate utilajele expuse au fost vândute, necesitând chiar comenzi suplimentare pentru a satisface cererea. Printre vânzările notabile se numără cinci centre de găurire și trei circulare de formatizat în pachet.

Succesul KDT la BIFE-SIM 2024 reflectă nu doar calitatea produselor oferite, ci și încrederea crescândă a profesioniștilor din industria lemnului în soluțiile furnizate de companie. Radu Munteanu a concluzionat cu optimism, anunțând că echipa KDT se pregătește deja pentru ediția viitoare, promițând „forțe proaspete și o formulă cât mai completă” pentru BIFE-SIM 2025.

Pentru industria prelucrării lemnului din România, acest succes al KDT semnalează o tendință pozitivă în adoptarea tehnologiilor avansate și eficiente, esențiale pentru creșterea competitivității sectorului la nivel global. Mai jos, video cu declarațiile lui Radu Munteanu – KDT România la finalul BIFE-SIM 2024.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână