Bife-Sim Evenimente Mașini și Scule România

Noua multilamă EG350 de la Wood-Mizer, prezentată în premieră la BIFE-SIM 2024

În cadrul ediției din acest an a târgului internațional BIFE-SIM, desfășurat la București-România, Wood-Mizer a venit cu un prototip mult așteptat: multilama EG350. Acest utilaj de ultimă generație vine să răspundă cererii crescânde pentru prelucrarea materialelor lemnoase de dimensiuni mari, oferind o soluție inovatoare și eficientă pentru industrie.

Caracteristici îmbunătățite pentru productivitate maximă

Marius Frățilă, reprezentantul Wood-Mizer România, a prezentat noua multilamă EG350, subliniind caracteristicile sale:

– Capacitate de prelucrare a materialului de până la 100 mm grosime, o îmbunătățire semnificativă față de modelul anterior EG300, care era limitat la 60 mm.
– Două pânze circulare de 400 mm diametru, dintre care una mobilă, acționate individual de motoare electrice puternice de 8 kW fiecare.
– Sistem electronic de control al setărilor pentru o precizie sporită și o productivitate crescută.
– Viteză de avans variabilă între 0 și 20 metri pe minut, controlată prin intermediul unui panou de comandă mobil.
– Lățime maximă de tăiere de 400 mm și lățime minimă de 6 cm.
– Lungime minimă a plăcii de 110 cm.

Tehnologie avansată pentru eficiență sporită

EG350 păstrează elementele apreciate de clienții Wood-Mizer, cum ar fi sistemul de lasere pentru ghidaj și interfața intuitivă de control. Îmbunătățirile aduse includ tamburi de alimentare mai mari, care permit procesarea materialelor de dimensiuni considerabile.

„Până acum nu aveam un răspuns pentru clienții care doreau să prelucreze material între 60 și 100 mm grosime. Cu EG350, Wood-Mizer oferă acum soluția perfectă pentru această nișă”, a explicat Marius Frățilă.

Impact în industrie

Lansarea EG350 reprezintă un pas important pentru Wood-Mizer în consolidarea poziției sale de lider în inovație pe piața echipamentelor de prelucrare a lemnului. Acest utilaj robust și versatil promite să crească semnificativ eficiența și productivitatea fabricilor de cherestea, răspunzând unor nevoi concrete ale industriei.

Prezența prototipului EG350 la BIFE-SIM 2024 a oferit profesioniștilor din domeniu oportunitatea de a vedea și evalua în premieră acest echipament la București, în România. Wood-Mizer își reafirmă astfel angajamentul față de inovație și satisfacerea nevoilor în continuă schimbare ale clienților săi.

Mai multe informații despre multilama EG350 vedeți mai jos, în video, cu prezentarea făcută de Marius Frățilă – Wood-Mizer România.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână