Evenimente România

Hub-ul Lemnului se mută la Cluj: Pregătiți-vă pentru o nouă doză de Biz & Fun!

După succesul avut la BIFE-SIM 2024, Hub-ul Lemnului își continuă călătoria, aducând magia lemnului în inima Transilvaniei! Ne vedem la nZEB Expo Cluj-Napoca, în perioada 1-3 noiembrie, la BT Arena, pentru o nouă aventură plină de creativitate, măiestrie și, bineînțeles, distracție!

Ce vă așteaptă la Hub-ul Lemnului?

  1. Workshop-uri interactive non-stop

Pregătiți-vă să puneți mâna pe unelte și să vă murdăriți pe mâini cu rumeguș! Vom avea workshop-uri practice pe toată durata târgului:

  • Carportul tradițional: Descoperiți secretele îmbinărilor în coadă de rândunică, ale cepilor pătrunși și ale cuielor din lemn.
  • Scara cu personalitate: Învățați cum să realizați o scară cu vang central și întoarcere de 90 de grade.
  • Leagănul Biz&Fun: Participați la crearea unui leagăn simplu în prima zi și bucurați-vă de el în restul zilelor târgului!
      2. Prezentări captivante pe scena workshop-urilor.

Vă vor împărtăși din cunoștințele lor:

– Radu Vădan vă va ghida în alegerea adezivului perfect pentru laminarea grinzilor.
– Tot el, Radu Vădan, vă va spune totul despre clasele de cherestea pentru construcții.
– Mihai Ursu vă va convinge de importanța mobilierului din lemn masiv în casele eficiente energetic.
– Mihaela Radu vă va dezvălui secretele tratamentelor și protecției lemnului în diverse situații.

     3. Competiție și premii

Nu ratați concursul nostru devenit deja tradiție:”Cine-i cel mai fin?”, adică „Cine scoate cel mai lung și mai subțire șpan?” Participați la tombolă și aveți șansa să câștigați o rindea oferită de însuși Fane Pănăzan!

     4.Colecția de rindele Stanley

Fane Pănăzan va fi prezent cu întreaga sa colecție de rindele Stanley, gata să vă uimească și să vă inspire.

Aceeași echipă, aceiași parteneri, o nouă locație!

Ne bucurăm să vă anunțăm că întreaga echipă Hub-ul Lemnului, având în spate aceiași parteneri minunați, va fi prezentă la Cluj. Pregătiți-vă pentru o nouă doză de Biz & Fun, într-un cadru dedicat construcțiilor eficiente energetic!

Vă așteptăm cu brațele deschise la nZEB Expo Cluj-Napoca! Fie că sunteți profesioniști în domeniu, pasionați de DIY sau pur și simplu curioși să descoperiți lumea fascinantă a lemnului, Hub-ul Lemnului vă promite o experiență de neuitat.

Nu uitați: 1-3 noiembrie, BT Arena, Cluj-Napoca. Hai să facem din această ediție una memorabilă! Pentru că, la urma urmei, lemnul nu înseamnă doar business – înseamnă și distracție!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână