Bife-Sim - Affari - Eventi

Felder Gruppe Romania ha avuto oltre 900 visitatori alla BIFE-SIM 2022

Il BIFE-SIM 2022, peste 900 de vizitatori au vizitat standul Felder Gruppe România, conform comunicatului primit de la companie. Persoanele interesate au testat calitatea utilajelor Felder și au cunoscut cel puțin un profesionist Felder Gruppe România, din cei 30 prezenți la stand.

Felder Gruppe România a aniversat la această ediție 20 de ani de participare la târgul de mobilă și accesorii BIFE-SIM. Așa după cum v-am informat deja înaintea evenimentului, sloganul companiei la acest târg a fost Și în acest an, Felder alege să facă BIFErența.

În mesajul primit de la Felder Gruppe România, compania mulțumește vizitatorilor pentru încrederea acordată și menționează că  #unprietendecalitate le stă în continuare la dispoziție, ca de fiecare dată. Imagini de la eveniment puteți vedea și în filmul de mai jos realizat de către Felder Gruppe România la finalul evenimentului.

Mai multe informații despre Felder Gruppe România găsiți pe website-ul companiei, în pagina următoare https://magazin.felder-gruppe.ro/.

Dan

Ho avuto la possibilità di lavorare in diversi reparti. Ho così acquisito esperienza in Finanza, Contabilità, Logistica, Vendite, Operazioni, Marketing. Sono un giocatore di squadra e un giocatore a tutto tondo. Sono un imprenditore, ho coordinato la vendita di un'azienda di vernici e pitture per legno a una multinazionale. Nel 2016 ho scoperto il mondo digitale, l'editoria e il marketing online. Da allora ho trasferito online l'esperienza e le competenze accumulate.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItalian