Bife-Sim Business Evenimente

Felder Gruppe România a avut peste 900 de vizitatori la BIFE-SIM 2022

La BIFE-SIM 2022, peste 900 de vizitatori au vizitat standul Felder Gruppe România, conform comunicatului primit de la companie. Persoanele interesate au testat calitatea utilajelor Felder și au cunoscut cel puțin un profesionist Felder Gruppe România, din cei 30 prezenți la stand.

Felder Gruppe România a aniversat la această ediție 20 de ani de participare la târgul de mobilă și accesorii BIFE-SIM. Așa după cum v-am informat deja înaintea evenimentului, sloganul companiei la acest târg a fost Și în acest an, Felder alege să facă BIFErența.

În mesajul primit de la Felder Gruppe România, compania mulțumește vizitatorilor pentru încrederea acordată și menționează că  #unprietendecalitate le stă în continuare la dispoziție, ca de fiecare dată. Imagini de la eveniment puteți vedea și în filmul de mai jos realizat de către Felder Gruppe România la finalul evenimentului.

Mai multe informații despre Felder Gruppe România găsiți pe website-ul companiei, în pagina următoare https://magazin.felder-gruppe.ro/.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian