Biznes

Andreas Böhm, numit director general al Vollmer

Pe data de 1 aprilie 2024, Andreas Böhm a preluat funcția de director general al Vollmer. Böhm îi înlocuiește pe foștii directori generali, Dr. Stefan Brand și Jürgen Hauger.

VOLLMER_PI_Boehm

Böhm aduce la Vollmer experiența acumulată în peste 25 de ani de carieră la Grupul Liebherr, unde a ocupat diverse poziții de conducere în China, Irlanda și Germania, iar între 2011 și 2022 a făcut parte din Consiliul de Administrație al Liebherr-International AG.

„De-a lungul activității mele la Liebherr, nu m-am familiarizat doar cu ingineria mecanică, ci și cu mentalitatea șvabilor. Aș dori să îmi folosesc experiența internațională pentru a avansa Vollmer ca un partener global și inovator în industria de scule,” a declarat Andreas Böhm.

Pentru Böhm, este esențial să păstreze tradiția orientată spre familie a Vollmer, aliniind în același timp compania la provocările internaționale actuale. Obiectivul declarat al Grupului Vollmer este de a continua pe calea urmată de decenii, ca lider tehnologic și companie de servicii, și ca partener inovator în industria de scule.

„Îi urăm lui Andreas Böhm tot ce e mai bun și suntem încântați că Vollmer primește un director general care va continua să conducă compania în spiritul conducerii anterioare și al tradiției de 115 ani a companiei,” a declarat Martin Kapp, președintele Consiliului de Supraveghere al Vollmer.

Fondată în 1909, Vollmer are sediul în Biberach, Germania, și de-a lungul timpului a crescut, extinzându-și prezența pe piețele internaționale. Compania este recunoscută la nivel global pentru soluțiile sale destinate industriei prelucrării metalelor și a lemnului. Vollmer oferă o gamă largă de produse care includ mașini de ascuțit automate pentru diverse tipuri de scule de tăiere, sisteme de măsurare și multe altele.

Źródło Vollmer

Dan

Miałem okazję pracować w różnych działach. W ten sposób zdobyłem doświadczenie w finansach, księgowości, logistyce, sprzedaży, operacjach, marketingu. Jestem graczem zespołowym i wszechstronnym graczem. Jestem przedsiębiorcą, koordynowałem sprzedaż firmy produkującej lakiery i farby do drewna międzynarodowemu koncernowi. W 2016 roku odkryłem świat cyfrowy, publikowanie i marketing online. Od tego czasu przeniosłem swoje zgromadzone doświadczenie i umiejętności do sieci.

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, jak przetwarzane są dane Twoich komentarzy.

Kategorie

Zapisz się do newslettera

pl_PLPolski