Business

Andreas Böhm, numit director general al Vollmer

Pe data de 1 aprilie 2024, Andreas Böhm a preluat funcția de director general al Vollmer. Böhm îi înlocuiește pe foștii directori generali, Dr. Stefan Brand și Jürgen Hauger.

VOLLMER_PI_Boehm

Böhm aduce la Vollmer experiența acumulată în peste 25 de ani de carieră la Grupul Liebherr, unde a ocupat diverse poziții de conducere în China, Irlanda și Germania, iar între 2011 și 2022 a făcut parte din Consiliul de Administrație al Liebherr-International AG.

„De-a lungul activității mele la Liebherr, nu m-am familiarizat doar cu ingineria mecanică, ci și cu mentalitatea șvabilor. Aș dori să îmi folosesc experiența internațională pentru a avansa Vollmer ca un partener global și inovator în industria de scule,” a declarat Andreas Böhm.

Pentru Böhm, este esențial să păstreze tradiția orientată spre familie a Vollmer, aliniind în același timp compania la provocările internaționale actuale. Obiectivul declarat al Grupului Vollmer este de a continua pe calea urmată de decenii, ca lider tehnologic și companie de servicii, și ca partener inovator în industria de scule.

„Îi urăm lui Andreas Böhm tot ce e mai bun și suntem încântați că Vollmer primește un director general care va continua să conducă compania în spiritul conducerii anterioare și al tradiției de 115 ani a companiei,” a declarat Martin Kapp, președintele Consiliului de Supraveghere al Vollmer.

Fondată în 1909, Vollmer are sediul în Biberach, Germania, și de-a lungul timpului a crescut, extinzându-și prezența pe piețele internaționale. Compania este recunoscută la nivel global pentru soluțiile sale destinate industriei prelucrării metalelor și a lemnului. Vollmer oferă o gamă largă de produse care includ mașini de ascuțit automate pentru diverse tipuri de scule de tăiere, sisteme de măsurare și multe altele.

Sursa Vollmer

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian