Wydarzenia

Catas participă la prima ediție a Interzum Forum Italy

Catas, cel mai important laborator european pentru testarea în industria de mobilă și prelucrarea lemnului, va fi prezent la prima ediție a Interzum Forum Italy, noua expoziție și conferință bienală dedicată lumii subcontractării, ce va avea loc la Bergamo în perioada 6-7 iunie. Evenimentul va fi îmbogățit de un program variat de întâlniri și dezbateri, în cadrul cărora Catas va oferi participanților experiența și competența sa în domeniul sustenabilității și al reglementărilor europene din ce în ce mai stricte.

Reprezentanții Catas vor susține două prezentări în cadrul forumului. Pe 6 iunie, de la ora 11:00, directorul Catas, Franco Bulian, va aborda tema „Certificarea de mediu a produselor: cerințele piețelor italiene și internaționale”. A doua zi, pe 7 iunie, de la ora 13:00, Matilde Ceschia, responsabila serviciului LCA (Life Cycle Assessment) din cadrul Catas, va prezenta contribuția intitulată „Către o economie circulară: de la Directiva privind proiectarea ecologică la Pașaportul digital al produselor (DPP)”.

Directorul Franco Bulian a declarat că participarea la evenimentul de la Bergamo reprezintă o nouă oportunitate pentru Catas de a fi în slujba companiilor, în contextul schimbărilor profunde și provocatoare legate de aspectele de mediu. Acesta a menționat directiva europeană privind „Declarațiile ecologice” (Green Claims), care urmărește combaterea greenwashing-ului și proliferarea etichetelor care nu sunt susținute de date obiective.

De asemenea, Bulian a subliniat posibilitatea oferită de Catas de a măsura științific sustenabilitatea, grație protocolului internațional LCA, care poate sta la baza unei eventuale certificări EPD (Environmental Product Declaration) și permite monitorizarea și acționarea asupra consumurilor reale de energie și resurse ale companiilor.

Pe toată durata expoziției, Catas va fi prezent în standul D1 din pavilionul B al Interzum Forum Italy.

Dan

Miałem okazję pracować w różnych działach. W ten sposób zdobyłem doświadczenie w finansach, księgowości, logistyce, sprzedaży, operacjach, marketingu. Jestem graczem zespołowym i wszechstronnym graczem. Jestem przedsiębiorcą, koordynowałem sprzedaż firmy produkującej lakiery i farby do drewna międzynarodowemu koncernowi. W 2016 roku odkryłem świat cyfrowy, publikowanie i marketing online. Od tego czasu przeniosłem swoje zgromadzone doświadczenie i umiejętności do sieci.

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, jak przetwarzane są dane Twoich komentarzy.

Kategorie

Zapisz się do newslettera

pl_PLPolski