Evenimente

Catas participă la prima ediție a Interzum Forum Italy

Catas, cel mai important laborator european pentru testarea în industria de mobilă și prelucrarea lemnului, va fi prezent la prima ediție a Interzum Forum Italy, noua expoziție și conferință bienală dedicată lumii subcontractării, ce va avea loc la Bergamo în perioada 6-7 iunie. Evenimentul va fi îmbogățit de un program variat de întâlniri și dezbateri, în cadrul cărora Catas va oferi participanților experiența și competența sa în domeniul sustenabilității și al reglementărilor europene din ce în ce mai stricte.

Reprezentanții Catas vor susține două prezentări în cadrul forumului. Pe 6 iunie, de la ora 11:00, directorul Catas, Franco Bulian, va aborda tema „Certificarea de mediu a produselor: cerințele piețelor italiene și internaționale”. A doua zi, pe 7 iunie, de la ora 13:00, Matilde Ceschia, responsabila serviciului LCA (Life Cycle Assessment) din cadrul Catas, va prezenta contribuția intitulată „Către o economie circulară: de la Directiva privind proiectarea ecologică la Pașaportul digital al produselor (DPP)”.

Directorul Franco Bulian a declarat că participarea la evenimentul de la Bergamo reprezintă o nouă oportunitate pentru Catas de a fi în slujba companiilor, în contextul schimbărilor profunde și provocatoare legate de aspectele de mediu. Acesta a menționat directiva europeană privind „Declarațiile ecologice” (Green Claims), care urmărește combaterea greenwashing-ului și proliferarea etichetelor care nu sunt susținute de date obiective.

De asemenea, Bulian a subliniat posibilitatea oferită de Catas de a măsura științific sustenabilitatea, grație protocolului internațional LCA, care poate sta la baza unei eventuale certificări EPD (Environmental Product Declaration) și permite monitorizarea și acționarea asupra consumurilor reale de energie și resurse ale companiilor.

Pe toată durata expoziției, Catas va fi prezent în standul D1 din pavilionul B al Interzum Forum Italy.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână