Sem categoria

LemnSuperMarket.ro îți oferă un abonament gratis la Revista din Lemn

Da. Ai văzut bine. Primești gratis un abonament la Revista din Lemn de la partenerii noștri LemnSuperMarket.ro. Oferta este valabilă pe perioada lunii iulie 2018 cu condiția să achiziționezi un pachet Premium Plus și să reprezinți o firmă.

LemnSuperMarket.ro este catalogul on-line specializat pe firme și produse din domeniul lemnului. Este unul dintre cele mai vizitate portaluri, creat pentru industria lemnului. Companiile care recunosc importanța promovării on-line utilizează LemnSuperMarket.ro pentru a ieși în evidență în fața clienților potențiali. Este accesat în general de companii care doresc să-și vândă produsele mai ușor sau de cei care caută furnizorul ideal pentru materiile prime pe care le folosesc în producție. Totodată, este accesat și de un număr considerabil de persoane pasionate de lemn.

Pentru cei care intermediază afaceri, LemnSuperMarket.ro este locul ideal unde își pot găsi produsele dorite, un loc unde pot intra în contact cu profesioniștii din domeniu.

Mai multe informatii despre abonamentele LemnSuperMarket.ro: click aici

Dan

Tive a oportunidade de trabalhar em diferentes departamentos. Assim, ganhei experiência em finanças, contabilidade, logística, vendas, operações e marketing. Sou um jogador de equipa e um jogador versátil. Sou um empreendedor, coordenei a venda de uma empresa de vernizes e tintas para madeira a uma multinacional. Em 2016 descobri o mundo digital, a edição e o marketing online. Desde então, tenho vindo a colocar online a minha experiência e competências acumuladas.

Adicionar comentário

Adicionar um comentário

Este sítio utiliza o Akismet para reduzir o spam. Saiba como são processados os dados dos seus comentários.

Categorias

Subscrever a newsletter

pt_PT_ao90Português (AO90)