Evenimente

spoga+gafa și Euro 2024 dau lovitura de start a verii în Koln

În timp ce Germania fierbe de emoție în așteptarea Campionatului European de fotbal din iunie 2024, industria grădinăritului și a grătarelor se pregătește și ea de cel mai important eveniment al său: spoga+gafa, cel mai mare târg de profil din lume, care va avea loc la Koln între 16 și 18 iunie. Și nu, nu este o coincidență!

Stefan Lohrberg, directorul spoga+gafa, a acordat un interviu savuros cu o lună înainte de deschiderea târgului, în care ne-a dezvăluit cum se împletesc pregătirile pentru cele două mari evenimente ale verii.

„Iunie va fi o lună extrem de intensă la Koln”, spune Lohrberg. „Sigur, organizarea simultană a două evenimente majore vine cu provocări, în special în privința cazării. Să spunem doar că hotelurile de lângă centrul expozițional sunt arhipline. Dar Koln și orașele învecinate au suficiente locuri pentru toate buzunarele.”

Iar dacă vă faceți griji că nu veți ajunge la timp la spoga+gafa din cauza traficului generat de Campionatul European, Lohrberg vă liniștește: „Datorită infrastructurii excelente a pavilioanelor noastre expoziționale, poți ajunge la spoga+gafa rapid și direct din regiune cu trenul, autobuzul sau taxiul. Deci Koln e pregătit atât pentru cel mai mare târg de grădinărit și grătare, cât și pentru unul dintre cele mai tari evenimente sportive găzduite vreodată de oraș!”

Iar fotbalul chiar va fi la el acasă în regiunea Koln în timpul spoga+gafa. Pe 15 iunie, cu o zi înainte de deschiderea târgului, pe Rhein-Energie Stadion din Koln se va disputa meciul dintre Ungaria și Elveția. Nu departe, la Dortmund, în aceeași zi Italia va întâlni Albania. Pe 16 iunie, la Gelsenkirchen, se vor înfrunta Anglia și Serbia, iar pe 17 iunie Austria și Franța vor avea meciul la Dusseldorf.

Dar dincolo de logistică și fotbal, Lohrberg vede o simbioză perfectă între Campionatul European, grătare și grădinărit. „Culoarea verde va fi omniprezentă la Koln în iunie: atât în pavilionele spoga+gafa, cât și pe gazon. Dacă există ceva ce se potrivește cu adevărat, acestea sunt grătarele, grădina și fotbalul. Așa că peste o lună vom avea un mega-festival al grădinii și al fotbalului!”, declară el cu entuziasm.

Iar spoga+gafa chiar are cu ce să epateze vizitatorii, chiar și pe cei cu gândul mai mult la penalty-uri decât la panseluțe. Sub motto-ul „Responsible Gardens”, târgul va prezenta soluții sustenabile și inovatoare pentru grădinărit, mobilier de exterior, unelte, tehnologii eficiente pentru grătare și întreținerea grădinii. O atracție specială va fi prima ediție Coolingworld, o zonă dedicată răcitorarelor active și pasive, la mare căutare în comerțul specializat.

Dar de ce este spoga+gafa un eveniment de neratat pentru industria „verde”? Lohrberg explică: „Industria grădinăritului a trecut prin luni dificile. Dar acum își unește forțele. Schimbul reciproc de idei este esențial pentru toată lumea. Trebuie dezvoltate idei comune și găsite soluții. Iar târgul oferă exact cadrul potrivit pentru asta, transmite siguranță, stabilitate și un sentiment de „acasă”. Ca platformă de inovații, spoga+gafa definește trendurile, oferă acces la piața internațională și oportunități excelente de networking, aducând împreună expertiza industriei, impulsuri noi, cerere și ofertă.”

Deci, dacă ajungeți la Koln sau în împrejurimi în iunie, fie pentru fotbal, fie pentru spoga+gafa, ori – de ce nu – pentru ambele, să știți că regiunea va fi pregătită să facă față cu brio ambelor evenimente. Singura dilemă va fi: Mergem întâi la târg sau la meci? Sau facem un grătar între cele două și urmărim repriza a doua la o bere bine răcită? Indiferent de alegere, atmosfera va fi garantat una de campionat european!

Credit foto spoga+gafa. Detalii eveniment spoga+gafa 2024 https://www.spogagafa.com/trade-fair/spoga-gafa-2024/industry-trade-fairs/

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână