Evenimente

Echipa Revista din Lemn, gata de acțiune la Xylexpo 2024

Săptămâna viitoare, Revista din Lemn va fi prezentă la Milano la cea de a 28-a ediție a Xylexpo, Expoziția Mondială Bienală pentru Tehnologia Prelucrării Lemnului și Componente pentru Industria Mobilei. Evenimentul se va desfășura în perioada 21-24 mai 2024 la FieraMilano, Italia.

Noi, cei trei muschetari ai revistei, vom fi acolo pentru a afla tot ce se mai întâmplă în industrie și pentru a descoperi care este viitorul acesteia. Ne-am propus să nu ratăm nicio zi a târgului și să stăm de vorbă cu cât mai mulți dintre participanți, astfel încât să vă putem aduce informații de ultimă oră, indiferent dacă ați reușit sau nu să ajungeți la eveniment.

Multe firme și-au anunțat deja prezența și faptul că vor organiza evenimente în timpul Xylexpo. Printre ele se regăsesc Felder Group, KDT sau Giardina Group, despre al căror Centru de inovații ați aflat deja de pe site-ul nostru. De asemenea, nu vom rata nici Conferința de presă organizată de SCM Group. Suntem nerăbdători să aflăm cât mai multe detalii interesante pentru voi!

Xylexpo 2024 se anunță a fi o ediție importantă, cu peste 260 de expozanți, dintre care 33% sunt internaționali, răspândiți pe o suprafață de 25.000 de metri pătrați în Halele 1 și 3 ale complexului FieraMilano Rho. Așadar, pregătiți-vă pentru o avalanșă de noutăți!

Fiți cu ochii pe noi, căci vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă la Xylexpo 2024. Abia așteptăm să împărtășim cu voi cele mai tari știri, interviuri și perspective asupra viitorului industriei prelucrării lemnului și a mobilei.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână