Business

Koelnmesse prelungește contractul cu Directorul Operațional Oliver Frese

Koelnmesse GmbH, unul dintre cei mai importanți organizatori de târguri și expoziții din lume, a anunțat recent prelungirea contractului cu Oliver Frese, actualul Director Operațional (COO) al companiei. Contractul, care urma să expire la sfârșitul anului 2024, a fost extins cu încă cinci ani, până la 31 decembrie 2029.

Oliver Frese
Oliver Frese – COO Koelnmesse

Oliver Frese, care deține această funcție din 2020, a jucat un rol crucial în navigarea portofoliului de evenimente din Köln prin perioada dificilă a pandemiei de COVID-19. Mai mult decât atât, el a introdus un nou model operațional în domeniile cheie ale vânzărilor, serviciilor și comunicării de marketing.

Gerald Böse, Directorul Executiv al Koelnmesse, a lăudat contribuțiile remarcabile ale lui Frese, subliniind implementarea cu succes a responsabilității globale a portofoliului în managementul târgurilor. „Sunt convins că Koelnmesse va continua să crească având alături de noi pe Oliver Frese”, a declarat Böse.

Henriette Reker, primarul orașului Köln și președintele Consiliului de Supraveghere al Koelnmesse, a salutat de asemenea această decizie, evidențiind importanța consolidării activității târgurilor în Köln.

Înainte de a se alătura Koelnmesse, Oliver Frese a ocupat poziții de conducere în companii precum Deutsche Telekom și grupul energetic EnBW, și a făcut parte din consiliul de administrație al Deutsche Messe AG.

Privind spre viitor, Frese și-a exprimat angajamentul față de dezvoltarea și extinderea unor formate și concepte de târguri extrem de atractive pentru Köln. „Obiectivul meu este ca evenimentele Koelnmesse să rămână date de neratat în agendele celor peste 50.000 de companii expozante actuale, dar să devină și locul ideal pentru noi expozanți și parteneri”, a declarat Frese.

Koelnmesse, care sărbătorește 100 de ani de existență în 2024, este unul dintre cei mai mari organizatori de târguri din lume. Cu aproximativ 1000 de angajați, compania gestionează anual în jur de 80 de târguri comerciale, evenimente pentru oaspeți și evenimente corporative în Köln și în cele mai importante piețe din lume. Portofoliul său atrage peste 54.000 de companii expozante din 122 de țări și aproximativ trei milioane de vizitatori din peste 200 de națiuni.

În următorii ani, Koelnmesse va investi peste 1 miliard de euro în dezvoltarea terenurilor destinate târgurilor, într-un program de investiții fără precedent în istoria sa, care va permite acoperirea tuturor formatelor de evenimente în viitor.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână