Business Diverse

Sonae Arauco devine partener oficial al echipei Grizzlys Wolfsburg

Într-o mișcare surprinzătoare care îmbină lumea sportului cu cea a materialelor din lemn, Grizzlys Wolfsburg, echipă din Liga Germană de Hochei pe Gheață, și-a anunțat noul partener: compania de materiale pe bază de lemn Sonae Arauco. Parteneriatul va debuta odată cu sezonul 2024/2025, marcând o colaborare inedită între industria lemnului și sportul de performanță.

O relație de bună vecinătate

Sonae Arauco, cu sediul în Nettgau (Saxonia-Anhalt)-Germania, în imediata vecinătate a echipei de hochei, își propune să fie mai mult decât un simplu investitor în propria producție. Dirk Beyer, Managerul Fabricii din Nettgau, subliniază importanța muncii în echipă atât în activitatea zilnică a companiei, cât și în relația cu comunitatea locală:

„Împreună, creăm cea mai înaltă calitate, arătăm întotdeauna angajament total și ne susținem reciproc. Dar privim și dincolo de granițele fabricii, observăm ce se întâmplă în vecinătatea noastră, ce pasiuni au angajații noștri în timpul liber și unde putem noi, ca o companie mare și angajator important, să sprijinim comunitatea.”

Sustenabilitatea – numitorul comun

Simon Drühmel, Șeful Departamentului de Sponsorizare și Dezvoltare a Afacerilor la Grizzlys Wolfsburg, vede în acest parteneriat o oportunitate de a învăța și de a face schimb de idei pe tema sustenabilității. Acest aspect devine tot mai relevant pentru licențierea în Liga Germană de Hochei pe Gheață începând cu sezonul 2024-2025.

Sonae Arauco, unul dintre liderii mondiali în producția de soluții inovatoare din lemn pentru mobilier, design interior și aplicații în construcții, pune un accent deosebit pe sustenabilitate. Compania contribuie activ la decarbonizarea industriei construcțiilor prin furnizarea de soluții durabile din lemn.

Beneficii reciproce

Parteneriatul aduce avantaje pentru ambele părți:

  • Grizzlys Wolfsburg câștigă acces la expertiza în sustenabilitate a unei companii internaționale care lucrează cu resurse regenerabile și reciclabile.
  •  Sonae Arauco își poate face numele mai cunoscut și se poate prezenta ca un potențial angajator și companie de formare prin diverse acțiuni de publicitate și activări comune.

Despre Sonae Arauco

Cu o prezență globală importantă, Sonae Arauco se remarcă prin:

– 2.600 de angajați
– 23 de unități industriale și comerciale în 9 țări
– O capacitate de producție de 3,9 milioane m³ de soluții din lemn
– Produse vândute în 68 de țări
– 100% din lemnul utilizat provine din surse sustenabile, certificate sau controlate

Acest parteneriat dintre Sonae Arauco și Grizzlys Wolfsburg reprezintă o îmbinare interesantă între sportul de performanță și industria lemnului, ambele entități angajându-se să promoveze sustenabilitatea și inovația în domeniile lor de activitate.

Sursa Sonae Arauco

Etichete

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

Newsletter vineri dimineața
Informații și sfaturi de la experți

ro_RORomână