Maschinen und Werkzeuge - Maschinen für die Möbelproduktion

#StayHome aber #MGoFurther: Felder Maschinen, geliefert ab Lager zum Fabrikpreis

În această perioadă în care veștile proaste sunt la tot pasul, avem o veste bună de la Felder Gruppe România. Felder Gruppe România a demarat campania #StămAcasă dar #MergemMaiDeparte prin care le oferă producătorilor de mobilă utilaje de calitate livrate din stoc, la preț de fabrică.

Felder-Kampagne

Așadar, dacă considerați că acesta este un moment potrivit să faceți o afacere bună, puteți consulta oferta Felder. Aceasta cuprinde:

- 8 oferte la utilaje clasice (mașini de rindeluit la grosime, mașini pentru aplicarea cantului, fierăstraie panglică) și sisteme de exhaustare

- 15 oferte la compresoare (mobile cu piston, staționare cu șurub, staționare cu piston)

- 10 oferte pentru scule de mână Festool (mașini, accesorii și consumabile)

Important de știut este că ofertele sunt valabile în limita stocurilor disponibile în România și a configurațiilor existente pe stoc.
Informațiile despre oferte sunt disponibile HIER.
Completați formularul de comandă sau sunați direct la 0731 335 337. Consultanții Felder Gruppe România vă vor oferi toate detaliile.

#StămAcasă dar #MergemMaiDeparte nu este doar numele campaniei de oferte speciale, dar și mesajul pe care Felder Gruppe România îl transmite tuturor partenerilor săi în această perioadă. Deși este o situație nouă cu care nu s-a mai confruntat nimeni până acum, echipa Felder Gruppe România este în continuare disponibilă la liniile directe:

VÂNZĂRI: 0731 335 337
BLITZ SERVICE: 021-4603388
EMAIL: felder@felder.ro

Kommentar hinzufügen

Einen Kommentar hinzufügen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

Kategorien

Anmeldung zum Newsletter

de_DEDeutsch