Business - Veranstaltungen

Essetre kündigt seine Teilnahme an den wichtigsten Messen der Holzindustrie im Jahr 2024 an

Essetre, compania italiană producătoare de utilaje de prelucrare a lemnului vizitată și de Revista din Lemn anul trecut, a confirmat că anul 2024 va fi marcat de o prezență semnificativă la două dintre cele mai importante expoziții din domeniul lemnului. Compania va participa la Eurobois din Lyon și la DACH+HOLZ International din Stuttgart, evenimente care vor aduce în prim-plan inovațiile și tehnologia sa de vârf.

Expoziția Eurobois 2024, care va avea loc în perioada 6-9 februarie, va fi gazda prezentării centrului de prelucrare a lemnului Techno Fast de către Essetre. Într-un moment în care tranziția ecologică este pe agenda tuturor, lemnul joacă un rol cheie datorită caracteristicilor sale sustenabile și emisiilor reduse de carbon în timpul procesării. Eurobois este un eveniment recunoscut la nivel internațional, unde profesioniști din domenii precum finisaje, robotizare, construcții și echipamente se întâlnesc pentru a descoperi cele mai recente inovații din industrie. Essetre va prezenta tehnologia sa avansată de prelucrare a lemnului, calitatea Made in Italy și alte elemente care o caracterizează pe plan internațional.

După Eurobois, Essetre se pregătește să participe la expoziția DACH+HOLZ International, care va avea loc în Stuttgart în perioada 5-8 martie 2024. Acest eveniment reprezintă o oportunitate deosebită pentru companie, care dorește să-și prezinte și aici centrul de prelucrare a lemnului Techno Fast. Essetre va colabora cu profesioniști, arhitecți, ingineri și constructori pentru a își împărtăși cunoștințele și pentru a crea noi conexiuni în industrie.

Tehnologia avansată a centrului de prelucrare CNC Techno Fast demonstrează angajamentul Essetre de a oferi soluții inovatoare și eficiente pentru a răspunde provocărilor în continuă evoluție ale industriei prelucrării lemnului. Nu mai departe de anul trecut, Weinig a achiziționat 50% din Essetre.

Essetre vă invită să vizitați standurile lor la Eurobois în Lyon, Hall 6, stand 6E146, și la DACH+HOLZ International în Stuttgart, Hall 10, stand 10.406, pentru a explora viitorul prelucrării lemnului și pentru a fi inspirați de cele mai recente inovații în domeniu.

Reprezentantul Essetre în România este Ligna Dumi Tech, din Brașov.

(Sursa: woodindustry.news)

Dan

Ich hatte die Möglichkeit, in verschiedenen Abteilungen zu arbeiten. So habe ich Erfahrungen in den Bereichen Finanzen, Buchhaltung, Logistik, Verkauf, Betrieb und Marketing gesammelt. Ich bin ein Teamplayer und ein Allrounder. Ich bin Unternehmer, ich habe den Verkauf eines Holzlack- und Farbengeschäfts an einen multinationalen Konzern koordiniert. Im Jahr 2016 entdeckte ich die digitale Welt, das Verlagswesen und das Online-Marketing. Seitdem habe ich meine gesammelten Erfahrungen und Fähigkeiten online gestellt.

Kommentar hinzufügen

Einen Kommentar hinzufügen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

Kategorien

Anmeldung zum Newsletter

de_DEGerman