Eventos

Seminario Start-Up Nation 2018 - Consejos y recomendaciones para un proyecto de éxito a través de Start-Up Nation, directamente de los expertos

Felder Gruppe România pregătește un seminar gratuit dedicat celor care doresc să-și deschidă o afacere în prelucrarea lemnului prin programul Start-Up Nation 2018. Seminarul va fi ținut în București, în luna octombrie 2018. Detaliile finale ale acestuia vor fi comunicate săptămâna viitoare, în funcție de numărul celor interesați să participe.

Rezervă-ți locul la seminar aici: https://felder-gruppe.ro/seminar-start-up-nation/

LO QUE APRENDERÁ EN EL SEMINARIO

Cómo aumentar las posibilidades de éxito de un proyecto financiado

Consultanții parteneri din cadrul campaniei îți vor răspunde la întrebările privind pregătirea proiectului, etapele sau documentele pe care trebuie să le pregătești. De asemenea, îți vor face recomandări și îți vor da sfaturi pentru a avea un proiect de succes, precum și cum să eviți cele mai frecvente greșeli în realizarea acestuia.

Cum trebuie să procedezi cu obținerea creditului punte

Consultanții din cadrul băncilor partenere din campanie îți vor explica ce variante și opțiuni ai pentru creditul punte, îți vor răspunde la toate întrebările despre acesta și îți vor face recomandări pentru a avea un parcurs lin în accesarea acestuia.

Cum să alegi soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta

De la consultanții Felder Gruppe România vei afla care sunt soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta, te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în alegerea acestora astfel încât nu doar să asiguri un start bun, ci și o dezvoltare pe termen lung a afacerii tale.

Cum a fost experiența Start-Up Nation 2017

Clienții Felder Gruppe România care au implementat cu succes proiecte în cadrul programului din 2017 prezenți la seminar îți vor împărtăși din experiența lor, atât din timpul pregătirii proiectului, cât și după implementare.

Rezervă-ți locul la seminar aici până pe 9 octombrie 2018: www.felder-gruppe.ro/seminar-start-up-nation/

Poți afla mai multe informații despre campania de Start-Up Nation, aici: www.felder-gruppe.ro/start-up-nation/

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol