Empresas - Fabricación de casas de madera

Los interesados pueden venir a ver por sí mismos una obra de construcción de una casa pasiva

„Începem un șantier în centrul orașului Bacău, iar cei interesați pot veni să „vadă pe viu” un șantier de casă pasivă. Ca parte a documentării, putem vizita apoi împreună și fabrica din Comănești. Viitorii beneficiari pot vedea în acest fel atât etapele de construcție, materialele folosite, cât și fabrica unde li se va realiza viitoarea casă.” De pe coperta ediției din Martie 2019 a Revista din Lemn Ionuț Merlușcă, General Manager DIMMER, lansează o invitație celor care sunt interesați să afle mai multe informații despre casele pe structură din lemn și despre construcția unei case pasive.

Tema ediției din Martie 2019 a Revista din Lemn este CASE DIN LEMN. În cele 90 de pagini ale revistei veți descoperi multe informații culese de echipa noastră în ultimele luni de documentare. Iată o parte din întrebările la care veți primi răspuns în interiorul revistei

  • Cine construiește case din lemn în România? În cât timp și la ce preț?
  • Cum se poate extinde o casă pe verticală? Ce crede proprietarul unei astfel de extinderi pe verticală?
  • Cum arată o casă evolutivă, ale cărei dimensiuni evoluează în timp? Ce preț are?
  • Pot să montez încălzire sub pardoseala de lemn?
  • Care sunt avantajele unei case din lemn?
  • Care sunt tipurile de lemn industrializat din care se fac aceste case? Ce caracteristici au?
  • Cum se construiește o casă eficientă energetic?
  • Cum funcționează o casă pasivă pe structură de lemn?
  • Cum obții Autorizația de construire sau Certificatul de urbanism? Cum se realizează DTAC (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire?
  • Care sunt avantajele folosirii spațiului de sub acoperiș ca mansardă?
  • Cum se construiește o casă din bușteni, în cât timp și la ce prețuri? Care sunt și cum se realizează îmbinările folosite?
  • Ce materiale se folosesc, ce modalități și avantaje au placările exterioare cu lemn?

Revista se poate achiziționa de la chioșcurile de presă la prețul de 35 lei sau prin abonament la noi în site. Abonamentul 2019 Revista Din Lemn conține 2 reviste cu apariții în martie și septembrie 2019.

El precio de la suscripción para 2019 es de 64 lei o 13,59 euros si quieres pagar con tarjeta bancaria.

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face cu cardul (5% discount), prin transfer bancar (5% discount) sau ramburs la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta.

Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar (5% discount) te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi ediția din martie 2019 împreună cu factura aferentă abonamentului.

Dacă ai optat pentru plata ramburs la livrare te rugăm să faci plata la livrarea numărului din martie 2019. Ediția din septembrie 2019 a revistei o vei primi, la fel ca și ediția anterioară, acasă sau la adresa pe care o vei menționa în comandă.

Dacă ai optat pentru plata cu cardul (5% discount), vei primi revistele în momentul apariției, în martie 2019 și în septembrie 2019. Din acest an este disponibilă și plata cu cardul, prin PayPal. Pentru acest mod de plată trebuie să te asiguri că vei face plata în Euro. Apoi să alegi modalitatea de plată, cu card sau prin contul tău PayPal. Si in acest caz ai o reducere de 5%.

Abonează-te acum!

¿Cómo se registra un pedido?

Es muy sencillo.

Elija la divisa en la que desea pagar y haga clic en el botón AÑADIR AL CARRITO (véase la imagen de abajo).

 

A continuación, haga clic en el botón VER CESTA DE LA COMPRA o directamente en el botón FINALIZAR PEDIDO (véase la imagen siguiente).

Si ha pulsado el botón VER CARRITO y está de acuerdo con lo que contiene, pulse CONTINUAR PARA TERMINAR.

En la fase final añades tus datos de facturación y entrega, eliges el método de pago y envías tu pedido. Si eliges pagar con tarjeta de crédito (solo disponible en euros) o por transferencia bancaria, obtendrás un descuento de 5% sobre el valor del pedido.

Si también quieres las revistas de 2018, puedes comprarlas ahora por solo 39 lei marcando la casilla blanca junto a QUIERO LAS REVISTAS DE 2018 (ver imagen inferior).

Si tiene algún problema al adquirir su abono, háganoslo saber y le ayudaremos.

Esperamos que nuestras revistas le resulten útiles, que aprecie nuestro trabajo y que decida apoyarnos suscribiéndose a Wood Magazine.

Gracias, señor,

Equipo de Wooden Magazine

Abonează-te acum!

 

Dan

He tenido la oportunidad de trabajar en varios departamentos. Así he adquirido experiencia en Finanzas, Contabilidad, Logística, Ventas, Operaciones y Marketing. Trabajo en equipo y me desenvuelvo en todos los ámbitos. Soy emprendedor, coordiné la venta de un negocio de barnices y pinturas para madera a una multinacional. En 2016 descubrí el mundo digital, la edición y el marketing online. Desde entonces he trasladado mi experiencia y habilidades acumuladas online.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol