Machines de production de meubles

Noutățile aduse de Felder Gruppe la Târgul Internațional Holz-Handwerk 2018, Nuremberg, Germania

Târgul Internațional Holz-Handwerk 2018 a avut loc în perioada 21-24 martie în același timp cu expoziția Frontale, la centrul expozițional din Nuremberg, Germania. Pavilioanele târgului  Holz-Handwerk au avut o suprafață totală de 32.000 m², 515 expozanți din 19 țări, iar împreună cele două târguri au adus un număr de 110.000 vizitatori în cele 4 zile. 

Descoperă, experimentează, realizează (Discover, Experience, Do) sunt cuvintele care au definit târgul internațional Holz-Handwerk, unul dintre cele mai importante evenimente expoziționale din sectorul de prelucrare a lemnului din lume. 

Pe întreaga durată a târgului, la standul Felder au fost prezentate noutăți din cele 3 game din portofoliul companiei și vizitatorii au asistat la demonstrații pe utilajele și echipamentele din portofoliul Felder Gruppe:

  • Hammer – Soluții economice pentru firmele mici
  • Felder – Soluții profesionale pentru firmele mici și mijlocii
  • Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari .

În plus, peste 70 de consultanți de vânzări au oferit consultanță de specialitate vizitatorilor standului Felder Gruppe.

Noutățile Felder Gruppe la Holz-Handwerk 2018

Fierăstrău cu masă mobilă de formatizat Kappa 590 x-motion și e-motion cu înclinarea pânzei +/-46°

Una dintre noutățile pe care Felder Gruppe a prezentat-o în cadrul Târgului Internațional Holz-Handwerk este fierăstrăul de formatizat cu masă mobilă Kappa 590 din gama Format-4 care a fost lansat la Ligna 2017. 

Performanță la nivel industrial, 24/7 

  • Operare rapidă și ușoară datorită controlului complet electronic din panoul de comandă a înălțimii și unghiului de tăiere, precum și a incizorului. 
  • Pierderi minime de material, tăieri fine, fără imperfecțiuni de fiecare dată datorită reglajelor precise ale pânzei principale și ale incizorului.
  • Realizarea de tăieri repetitive în unghi sau realizarea de caneluri fără reglări ulterioare datorită înclinării unității de tăiere la +/-46°.
  • Precizie și calitate garantată a prelucrării datorită mesei mobile cu sistemul patentat de glisare ”X-Roll” ce permite o culisare lină și precisă a mesei mobile chiar și la niveluri mari de încărcare.

Mașină pentru aplicarea cantului Format-4 Tempora F400 45.03L

La standul Felder Gruppe de la Târgului Internațional Holz-Handwerk a fost lansată și noua gamă de mașini pentru aplicarea cantului Tempora de la Format-4, din cadrul căreia amintim de Tempora F400 45.03L .

  • Confort și control complet în operare datorită panoului de comandă și control cu ecran color, sensibil la atingere, de 10.4” , cu software de mentenanţă integrat, funcție de măsurarea a cantului aplicat, reglarea electrică la 1/100 mm a grupurilor de prelucrare;
  • Economie de timp și flexibilitate sporită datorită grupului de adezivare cu timp scurt de încălzire şi sistem de schimbare rapidă a cuvei de adeziv, precum și sistem de menţinere a temperaturii optime a adezivului atunci când maşina este în stand-by;
  • Garanția eliminării imperfecțiunilor și garantarea unei calități superioare a aplicării cantului datorită grupului de prefrezare cu capete de frezare diamantate cu 2 motoare independente, controlate separat, cu profil spiralat, ce asigură o suprafaţă perfect finisată pregătită pentru aplicarea foliei pe cant.
  • Economie de timp și material datorită sistemului de reglare rapidă și ușoară cu martor din folia de cant Format-4 „M-Motion”-System.

Mașina universală de tâmplărie Hammer C3 31 acum în varianta C3 41, cu lățime mai mare de prelucrare 

O altă noutate adusă la Târgul Internațional Holz-Handwerk: mașina universală de tâmplărie Hammer C3 31 (toate variantele C3 31, confort și perform)  acum în varianta C3 41, cu o lățime de prelucrare de 410 mm, special proiectată pentru atelierele mici care își doresc rezultate perfecte.

Investiție minimă într-o soluție completă de tâmplărie cu dotări profesionale în gama compactă

  • Economie de spațiu datorită posibilității realizării a 5 operații de lucru (tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire/scobire) cu o singură mașină; 
  • Precizie garantată a prelucrării datorită mesei de lucru fixe din fontă masivă care reduce semnificativ nivelul vibrațiilor;
  • Economie de timp datorită designului compact și a sistemului eficient de ridicare simultană a meselor de prelucrare ce permite trecerea rapidă de la o operație la alta (îndreptare-rindeluire la grosime), precum și a sistemului de schimbare rapidă a axului de frezare;
  • Suprafețe perfect plane cu ajutorul arborelui elicoidal Silent Power (opțional) cu o durată de viaţă de 20 de ori mai mare faţă de cuţitele clasice, din oţel,  reducerea zgomotului de prelucrare cu până la 50% şi consum redus de energie.

Mașina de calibrat și șlefuit cu arbore de rindeluire Silent Power – Format-4 Finish 1353 modular

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Gruppe, arborele de prelucrare cu cuțite dispuse elicoidal este acum disponibil și pe o mașină de șlefuit și calibrat, astfel încât să obțineți cu o singură mașină, dintr-o singură trecere suprafețe perfecte, menite să impresioneze clienții. 

  • Soluția completă de finisare pentru panourile combinate din lemn;
  • Prelucrare completă dintr-o singură trecere datorită folosirii a 2 sau 3 grupuri de prelucrare în același timp: șlefuire, calibrare și îndreptare și rindeluire;
  • Flexibilitate sporită datorită grupurilor de lucru și opțiunilor disponibile pentru echiparea mașinii;
  • Posibilitatea de echipare cu perie pentru structurarea suprafețelor. 

Vizionează video-ul de mai jos pentru a vedea mai multe din standul Felder Gruppe la Holz-Handwerk 2018:

Te invităm să intri în legătură cu unul dintre consultanții de specialitate și să afli cum soluțiile și utilajele de prelucrare a lemnului de la Felder Gruppe te pot ajuta să produci mai bine, mai repede și mai ieftin.

Telefon: 0731.335.337 

E-mail: felder@felder.ro

Showroom: Str. Turnu Măgurele, nr. 270d, Clădirea Cavar Center, Corp B, Parter, Sector 4, București, 041713 

Ajouter un commentaire

Ajouter un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les spams. Découvrez comment les données de vos commentaires sont traitées.

S'abonner à la lettre d'information

fr_FRFrench