Prodotto del giorno

Pistol pulverizare manuală cu cupă presurizată M22G HPA GSP de la Sames-Kremlin

Pistolul de pulverizare manuală cu cupă gravitațională presurizată M22G HPA GSP de la Cremlino Sames este un fel de produs 2-în-1 pentru că poate fi folosit, atât pentru aplicarea convențională a produselor obișnuite, cât și a celor cu vascozitate mare cum sunt lacurile pe bază de apă pentru exterior sau adezivii. Trecerea de la un sistem la altul se face foarte simplu și nu implică sisteme speciale. Este un pistol ușor, ergonomic și rezistent putând fi folosit atât pentru pulverizarea produselor pe bază de apă, cât și a celor pe bază de solvent.

pistol pulverizare
Pistol pulverizare cu cupă gravitațională presurizată M22GHPAGSP Sames Kremlin

În momentul în care am lucrat prima dată cu acest pistol mi s-a părut extraordinar prin simplitatea cu care a rezolvat o problemă importantă: pulverizarea lacurilor viscoase fără a fi nevoie de o duză foarte mare sau de suprapresiune furnizată de compresor (ducând mai mult la pierderi). Suprapresiunea este realizată în cana pistolului, situată deasupra, cu ajutorul unui mic furtun. În cazul în care se fac aplicări convenționale de produse cu viscozitate mică, furtunul poate fi deconectat.

Am lucrat cu acest pistol, atât pentru aplicarea lacurilor viscoase pentru exterior, cât și a baițurilor, lacurilor și vopselelor. Este simplu de manevrat, ușor și perfect echilibrat. Din experiență vă spun că pentru pulverizarea lacurilor și vopselelor pistolul cu duza de 1,8 este cel mai potrivit. Dacă vreți să pulverizați și baițuri obișnuite, obținute din concentrate de culoare și apă sau solvenți organici, atunci mai potrivit este cel cu duza de 1,5 pentru că acoperă toată gama.

Pulverizarea realizată cu pistolul M22G HPA este foarte fină și de aceea poate fi folosit și pentru pulverizarea lacurilor lucioase. Se obțin suprafețe frumoase, bine întinse și așezate. Vă reamintesc că pentru a obține un luciu de calitate nu este suficient numai un pistol bun și materiale de calitate. Și mediul de lucru este foarte important, praful fiind unul din dușmanii luciului. Mai multe recomandări despre cum se obține un luciu de calitate găsiți qui.

Suprapresiunea creată în interiorul cănii ajută nu doar la pulverizarea materialelor viscoase ci și la obținerea unei productivități foarte bune. Presiunea din interior determină aplicarea aceleiași cantități de material într-un timp mai scurt.

Pistolul este ușor de curățat și întreținut fiind fabricat dintr-un număr redus de componente. Fabricate din oțel inoxidabil, aceste componente sunt compatibile cu o gamă largă de materiale pe bază de solvent sau apă. Este un pistol rezistent și durabil, o achiziție foarte bună de care vă veți bucura multă vreme.

Dacă obișnuiți să aplicați lacuri și vopsele prin pulverizare, pistolul acesta este o achiziție foarte bună. Îl puteți folosi pentru produse cu diverse viscozități, inclusiv pentru cele foarte viscoase sau foarte subțiri. Îl puteți folosi chiar și pentru pulverizarea adezivilor tip aracet.

Aveți aici link către magazinul Iscusit de unde puteți achiziționa: Pistol de pulverizare M22G HPA GSP

Mihaela Radu

Mihaela Radu è un ingegnere chimico ma ha una passione per il legno. Lavora nel settore da più di 20 anni e la finitura del legno è ciò che l'ha definita in questo periodo. Ha acquisito esperienza lavorando in un istituto di ricerca, nella propria azienda e in una multinazionale. Vuole condividere continuamente la sua esperienza con chi ha la stessa passione, e non solo.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItalian