Forester

Wood-Mizer lancia la sega LX250

Wood-Mizer lansează fierăstrăul pentru scânduri late LX250 proiectat pentru clienții care necesită tăierea scândurilor masive de până la 138 cm lățime. Alăturându-se gamei de renume mondial a Wood-Mizer de fierăstraie cu bandă îngustă, modelul LX250 este al doilea fierăstrău din punct de vedere al mărimii capacității oferit de companie, alături de popularul fierăstrău WM1000 capabil să debiteze bușteni de diametru 170 cm.

Proiectat în SUA și fabricat în Polonia, modelul LX250 reprezintă un fierăstrău robust cu comenzi electrice ale capului de tăiere pentru ușurința operării, presetări reglabile pentru controlul rapid și precis al înălțimii pânzei, și o lățime de 138 cm a tăieturii pentru debitarea scândurilor late.

O inovație importantă a gamei de fierăstraie LX de la Wood-Mizer o reprezintă turnul cu cadru rigid care susține panoul de control, motorul și capul fierăstrăului. Proiectat să permită o lățime și adâncime de tăiere superioare, cadrul LX culisează pe șinele duble din oțel călit ale patului fierăstrăului și permite operatului să dețină o vizibilitate superioară în timpul prelucrării.

Caracteristicile fierăstrăului Wood-Mizer LX250

• Bușteni de diametru 140 cm cu lățime maximă a tăieturii de 138 cm și lungime de 4 m
• Extensie a patului disponibilă opțional, fiecare modul având 1,85 m lungime
• Deplasare electrică a capului de tăiere sus/jos & înainte/înapoi cu sistem cu lanț de avans dublu
• Presetări de reglare a grosimii scândurii, cu controlul rapid și precis al înălțimii pânzei
• Motor pe benzină de 38CP sau motor electric trifazic de 15CP
• Proiectat în SUA, construit în Polonia

“Wood-Mizer este dedicată furnizării unui fierăstrău de top și a unor echipamente de prelucrare a lemnului care se potrivesc diverselor nevoi ale clienților noștri,” ne împărtășește Roman Frontczak, Directorul Departamentului Tehnic și de Cercetare & Dezvoltare. ”În condițiile cererii crescânde de scânduri și materiale lemnoase late, fierăstrăul LX250 asigură clienților o capacitate mare de prelucrare
la un preț convenabil, putând astfel produce eficient articole din lemn de valoare ridicată.”

Pentru mai multe informații, contactați reprezentantul dvs. local Wood-Mizer.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabriciu No 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info macchina: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Dan

Ho avuto la possibilità di lavorare in diversi reparti. Ho così acquisito esperienza in Finanza, Contabilità, Logistica, Vendite, Operazioni, Marketing. Sono un giocatore di squadra e un giocatore a tutto tondo. Sono un imprenditore, ho coordinato la vendita di un'azienda di vernici e pitture per legno a una multinazionale. Nel 2016 ho scoperto il mondo digitale, l'editoria e il marketing online. Da allora ho trasferito online l'esperienza e le competenze accumulate.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItalian