Forester

Come aumentare la produzione di legname e i tassi di recupero del legno

Folosind mașinile Wood-Mizer, creșterea volumului producției de cherestea și a ratei de recuperare a lemnului devine o afacere accesibilă și inteligentă. Îmbunătățiți activitatea de debitare a lemnului și creșteți productivitatea adăugând fierăstraie de retăiere și circulare de tivit la linia dvs. de prelucrare.
Primul pas: obțineți cel mai mare randament din fiecare buștean

Faceți un prim pas inteligent și debitați buștenii cu un fierăstrău LX sau LT de la Wood-Mizer. Wood-Mizer produce o gamă largă de fierăstraie cu pânză îngustă, de la fierăstrăul mic și flexibil LT15 până la modelul LT70, rezistent și robust. Cunoscute pentru ușurința de operare și tehnologia pânzei subțiri, aceste fierăstraie vă vor asigura cel mai mare randament din fiecare buștean.

 

Următorul pas: creșterea productivității

Îmbunătățiți productivitatea cu unul dintre numeroasele modele de circulare de tivit scânduri Wood-Mizer din gama EG. Utilizarea unui fierăstrău de tivit crește valoarea cherestelei brute, economisind de-asemenea timp și forță de muncă, pe care le-ați pierde atunci când tiviți scânduri direct pe un fierăstrău de debitat. Utilizarea circularelor va necesita, de asemenea, mai puține înlocuiri ale pânzelor banzice ale fierăstrăului.

Pas avansat: Îmbunătățiți rata de recuperare din lemnul de valoare redusă

Adăugați un fierăstrău de retăiere din gama Wood-Mizer HR pentru mai multe rezultate. Aceste fierăstraie recuperează eficient cheresteaua valoroasă din scânduri de valoare redusă, ceea ce face ca un fierăstrău de retăiere să devină o investiție profitabilă.

Puteți vedea cum funcționează întregul proces, pas cu pas, în acest video:

Dacă doriți să modernizați activitățile de debitare cu mașini care vă economisesc bani, alegeți inteligent modele Wood-Mizer.

Contactați reprezentantul local Wood-Mizer pentru mai multe detalii.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabbrica n. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info macchina: +40 755 20 20 30
E-mail: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

 

Anamaria

Anamaria ha oltre 15 anni di esperienza nel marketing e nella comunicazione per aziende del settore dell'arredamento e della vendita al dettaglio. Prima di entrare in Ces Brands ha coordinato le attività di marketing di ICLA Romania.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItaliano