Lavorazione del legno - Macchinari per la produzione di mobili

Lancio della pialla/taglierina su quattro lati Wood-Mizer MP280

Wood-Mizer își extinde gama de echipamente de prelucrat lemnul odată cu anunțul lansării noii mașini de rindeluit/profilat MP280. Aceasta este o unitate compactă care combină cele mai bune caracteristici ale mașinilor de rindeluit/profilat deja faimoase și cu eficiență dovedită MP360 și MP260.

Mașina de rindeluit/profilat MP280 reprezintă o soluție perfectă pentru companiile medii și mari de prelucrare a lemnului care doresc să furnizeze clienților lor produse din lemn premium, cum ar fi scânduri de pardoseală, lambriuri, panouri, tocuri de uși și ferestre, elemente decorative și multe altele.

Modelul MP280 este echipat cu un panou de control intuitiv cu comutatoarele care cuplează toate motoarele și mecanismul de avans separat, permițând un consum de energie și emisii de zgomot reduse. Motoarele electrice de 13,78 kW antrenează capetele de tăiere la viteza de 6000 rpm, asigurând cea mai bună finisare posibilă a suprafeței de lemn.

Mașina MP280 dispune de două capete de tăiere orizontale – arborele superior cu o lungime de 410 mm și diametru de 88 mm și arborele inferior de 300 mm x 72 mm și două capete de tăiere laterale (unul în poziție fixă și unul mobil), care profilează materialul cu o înălțime maximă de 100 mm. Eficiența sporită este posibilă datorită prelucrării pe 4 laturi dintr-o singură trecere a materialului prin mașină.

Fiecare cap de tăiere este livrat cu două cuțite HSS drepte; cu toate acestea, capetele pot fi echipate și cu cuțite de profilat care se potrivesc nevoilor specifice ale clienților. O masă de lucru solidă din fontă garantează o stabilitate și precizie de lucru sporite, precum și durabilitatea construcției pe toată durata de viață.

Mecanismul de avans a fost încorporat de la unitatea mai mare MP360 și vine cu o viteză variabilă de 3-15 m/min. Materialul intră și iese din mașină pe mesele de 1,2 m cu cortine de protecție din oțel instalate peste intrarea mașinii pentru a preveni reculul materialului.

Există patru orificii de evacuare a talașului – unul cu diametrul de 125 mm și trei de 100 mm – și perii suplimentare instalate în interiorul mașinii pentru a elimina materialul rezidual din jurul capetelor de tăiere cât mai eficient posibil. Mașina de rindeluit/profilat MP280 este compatibilă cu sistemele de extracție a talașului Wood-Mizer MES, care au fost concepute pentru a menține locul de muncă curat și ordonat.  

Lățimea maximă de tăiere a mașinii Wood-Mizer MP280

Capacitate pe 4 laturi 250mm
Capacitate pe 2 laturi 300mm
Capacitate pe 1 latură 410mm

Mașina este livrată cu o garanție de 2 ani și beneficiază de service-ul și asistența tehnică oferite de specialiști Wood-Mizer calificați și experimentați.   
Urmăriți în acțiune această nouă mașină compactă de prelucrare a lemnului! Mașina de rindeluit/profilat MP280 este un utilaj funcțional, versatil și ușor de utilizat pentru operatorii din industria lemnului.

VIZITAȚI SITE-UL WOOD-MIZER PENTRU A VEDEA PROMOȚIILE ACTUALE.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabriciu No 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info macchina: +40 755 20 20 30
E-mail: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria ha oltre 15 anni di esperienza nel marketing e nella comunicazione per aziende del settore dell'arredamento e della vendita al dettaglio. Prima di entrare in Ces Brands ha coordinato le attività di marketing di ICLA Romania.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItaliano