B2Bife 2023 - Eventi

Wood IQ lancia RUBIQ CNC-Generation 3 e la nuova piattaforma clienti alla BIFE-SIM 2023

Wood IQ, companie deținătoare a brandului RUBIQ CNC, va fi prezentă cu Generația 3 de CNC-uri în perioada 21-24 septembrie la târgul BIFE-SIM ce se va desfășura în pavilionul Romexpo din București. Cu un palmares de peste 400 de CNC-uri vândute în toate colțurile țării, RUBIQ CNC își dorește să ne surprindă la târg cu design-ul nou și modern. O altă noutate este lansarea platformei dedicată clienților RUBIQ CNC. Astfel, clienții vor avea acces rapid la tutoriale video, documente și materiale pentru folosirea corectă a utilajelor, dar și la suport tehnic centralizat.

RUBIQ CNC – Generația 3

RUBIQ CNC și-a propus încă de la apariție să investească în tehnologie performantă pentru a oferi pieței utilaje precise și solide. Scopul a fost de a oferi soluții producătorilor care astfel pot rezolva problemele legate de lipsa mâinii de lucru sau cele de eficiență și costuri. Perfecționarea continuă a echipamentelor a venit ca un răspuns firesc al legăturii permanente cu clienții, legătură care a dus și la apariția unor idei și direcții noi.

Generația 2 a fost lansată la târgul BIFE-SIM din 2019. Cei 4P – Profesional, Productiv, Performanță, Precizie – defineau atunci noile CNC-uri. Noua generație a venit cu un design modern, portal cu structură ranforsată, masă vacuum dublă și multe alte îmbunătățiri tehnice. Îmbunătățirile aduse CNC-urilor au permis producătorilor accesul la tehnologie de nivel înalt cu rezultate imediate asupra creșterii productivității, calității prelucrărilor și a reducerii timpului de lucru.

Generația 3 va dezvălui publicului o nouă viziune la BIFE-SIM 2023. Este un refresh, o actualizare a design-ului routerelor RUBIQ CNC. Cu această schimbare compania își dorește să ofere un suflu nou utilajelor pentru a fi, nu doar utilizate, ci și expuse cu mândrie în atelierele și fabricile clienților.

O platformă nouă pentru a fi aproape de client întreaga perioadă a utilizării utilajului

Cealaltă noutate a prezenței la târg este lansarea platformei dedicate clienților RUBIQ CNC. Specialiștii companiei s-au concentrat intens în ultimul an pe acest proiect pentru a putea oferi partenerilor două componente importante:

  • Partea de tutoriale video, documente și materiale pentru folosirea corectă a utilajelor. Vor să fie astfel permanent aproape de client cu informații utile atunci când se dorește aprofundarea cunoștințelor sau intervine schimbarea unor operatori.
  • Partea de suport centralizat care include:
    • chat live,
    • tichete pentru situațiile mai complexe,
    • documente pentru depanarea erorilor,
    • sistem pentru programarea intervențiilor în service.

Prin lansarea acestei platforme reprezentanții companiei își doresc să fie aproape de clienți pe toată perioada utilizării echipamentelor. Platforma va fi lansată la târg, cei interesați putând afla amănunte suplimentare direct de la sursă.

”Industria prelucrării lemnului a cunoscut în ultimii ani o transformare semnificativă. În primul rând, datorită popularizării tehnologiei de tip CNC, dar și a ofertei foarte accesibilă pentru această tehnologie oferită de RUBIQ CNC. Până acum 5-10 ani, tehnologia CNC era doar o dorință a multor producători pentru că prețurile foarte ridicate le făceau nerentabile pentru majoritatea atelierelor și fabricilor. Introducerea CNC-urilor Wood IQ, apoi RUBIQ CNC, a făcut ca peste 400 de antreprenori din România să își transforme complet fluxul de producție.” – Dan Pruteanu, director Wood IQ.

BIFE-SIM 2023 è organizzato da ROMEXPO, in partnership con Associazione rumena dei produttori di mobili e Camere da Commercio e Industria Contea. È l'evento più importante dell'anno per l'industria del legno e riunisce l'intero settore dei mobili, delle attrezzature per la lavorazione del legno e degli accessori.
Wood IQ este Partener al B2Bife 2023. B2Bife è un progetto della rivista Wood che completa BIFE-SIM con gli strumenti e i servizi necessari per l'interazione e la comunicazione B2B (business to business).
Dacă vrei să vezi noile routere RUBIQ CNC, vizitează standul Wood IQ de la BIFE-SIM 2023. B2Bife! Hai BIFE!

Mihaela Radu

Mihaela Radu è un ingegnere chimico ma ha una passione per il legno. Lavora nel settore da più di 20 anni e la finitura del legno è ciò che l'ha definita in questo periodo. Ha acquisito esperienza lavorando in un istituto di ricerca, nella propria azienda e in una multinazionale. Vuole condividere continuamente la sua esperienza con chi ha la stessa passione, e non solo.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItaliano