B2Bife 2023 Evenimente

Wood IQ lansează RUBIQ CNC-Generația 3 și noua platformă a clienților la BIFE-SIM 2023

Wood IQ, companie deținătoare a brandului RUBIQ CNC, va fi prezentă cu Generația 3 de CNC-uri în perioada 21-24 septembrie la târgul BIFE-SIM ce se va desfășura în pavilionul Romexpo din București. Cu un palmares de peste 400 de CNC-uri vândute în toate colțurile țării, RUBIQ CNC își dorește să ne surprindă la târg cu design-ul nou și modern. O altă noutate este lansarea platformei dedicată clienților RUBIQ CNC. Astfel, clienții vor avea acces rapid la tutoriale video, documente și materiale pentru folosirea corectă a utilajelor, dar și la suport tehnic centralizat.

RUBIQ CNC – Generația 3

RUBIQ CNC și-a propus încă de la apariție să investească în tehnologie performantă pentru a oferi pieței utilaje precise și solide. Scopul a fost de a oferi soluții producătorilor care astfel pot rezolva problemele legate de lipsa mâinii de lucru sau cele de eficiență și costuri. Perfecționarea continuă a echipamentelor a venit ca un răspuns firesc al legăturii permanente cu clienții, legătură care a dus și la apariția unor idei și direcții noi.

Generația 2 a fost lansată la târgul BIFE-SIM din 2019. Cei 4P – Profesional, Productiv, Performanță, Precizie – defineau atunci noile CNC-uri. Noua generație a venit cu un design modern, portal cu structură ranforsată, masă vacuum dublă și multe alte îmbunătățiri tehnice. Îmbunătățirile aduse CNC-urilor au permis producătorilor accesul la tehnologie de nivel înalt cu rezultate imediate asupra creșterii productivității, calității prelucrărilor și a reducerii timpului de lucru.

Generația 3 va dezvălui publicului o nouă viziune la BIFE-SIM 2023. Este un refresh, o actualizare a design-ului routerelor RUBIQ CNC. Cu această schimbare compania își dorește să ofere un suflu nou utilajelor pentru a fi, nu doar utilizate, ci și expuse cu mândrie în atelierele și fabricile clienților.

O platformă nouă pentru a fi aproape de client întreaga perioadă a utilizării utilajului

Cealaltă noutate a prezenței la târg este lansarea platformei dedicate clienților RUBIQ CNC. Specialiștii companiei s-au concentrat intens în ultimul an pe acest proiect pentru a putea oferi partenerilor două componente importante:

  • Partea de tutoriale video, documente și materiale pentru folosirea corectă a utilajelor. Vor să fie astfel permanent aproape de client cu informații utile atunci când se dorește aprofundarea cunoștințelor sau intervine schimbarea unor operatori.
  • Partea de suport centralizat care include:
    • chat live,
    • tichete pentru situațiile mai complexe,
    • documente pentru depanarea erorilor,
    • sistem pentru programarea intervențiilor în service.

Prin lansarea acestei platforme reprezentanții companiei își doresc să fie aproape de clienți pe toată perioada utilizării echipamentelor. Platforma va fi lansată la târg, cei interesați putând afla amănunte suplimentare direct de la sursă.

”Industria prelucrării lemnului a cunoscut în ultimii ani o transformare semnificativă. În primul rând, datorită popularizării tehnologiei de tip CNC, dar și a ofertei foarte accesibilă pentru această tehnologie oferită de RUBIQ CNC. Până acum 5-10 ani, tehnologia CNC era doar o dorință a multor producători pentru că prețurile foarte ridicate le făceau nerentabile pentru majoritatea atelierelor și fabricilor. Introducerea CNC-urilor Wood IQ, apoi RUBIQ CNC, a făcut ca peste 400 de antreprenori din România să își transforme complet fluxul de producție.” – Dan Pruteanu, director Wood IQ.

BIFE-SIM 2023 este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene. Este cel mai important eveniment al anului din Industria Lemnului și reunește întreaga industrie a mobilei, echipamentelor de prelucrare a lemnului și accesoriile lor. 
Wood IQ este Partener al B2Bife 2023. B2Bife este un proiect Revista din Lemn care completează BIFE-SIM cu instrumentele și serviciile necesare pentru interacțiunea și comunicarea B2B (business to business).
Dacă vrei să vezi noile routere RUBIQ CNC, vizitează standul Wood IQ de la BIFE-SIM 2023. B2Bife! Hai la BIFE!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian