Carpenteria - Eventi

Live-Training pentru WorldSkills Lyon 2024 cu 2 tineri dulgheri , la Holz-Handwerk

Elias Kleespies și Felix Wilhelm sunt doi tineri talentați care vor reprezenta Germania la WorldSkills Lyon 2024 în septembrie. Elias Kleespies provine din Hesse și a urmat școala de dulgheri din Bad Wildungen. Împreună cu colegul său Felix Wilhelm din Baden-Württemberg, aceștia și-au demonstrat abilitățile impresionante la Holz-Handwerk Nürnberg, într-un video realizat de către Fachverband Leben Raum Gestaltung, pe care îl puteți urmări la finalul articolului.

În cadrul sesiunii de antrenament, Kleespies și Wilhelm au prezentat tehnici de îmbinare precisă, foarte bine realizate, demonstrând o precizie meticuloasă și o execuție curată. Felix Wilhelm a oferit un exemplu de execuție a unei îmbinări, iar expertul WorldSkills a remarcat calitatea execuției, lăudând conexiunile curate și toleranța dimensională de jumătate de milimetru.

Cei doi tineri dulgheri au o perioadă intensă de pregătire înainte de competiție. Sesiunea a inclus și training pe un model de dulap executat la un concurs anterior, cei doi primind sfaturi legate de aplicarea furnirului și a respectării timpilor de execuție. Întregul proces implică finalizarea unei piese într-un interval strict de timp, fiind verificat cu rigurozitate fiecare detaliu, de la conexiuni la finisare. Îmbinările vor fi evaluate înainte și după lipire, urmărindu-se fiecare detaliu, fără urme de ferăstrău sau de adeziv.

Mai jos, video realizat la Holz-Handwerk de către Fachverband Leben Raum Gestaltung

Dan

Ho avuto la possibilità di lavorare in diversi reparti. Ho così acquisito esperienza in Finanza, Contabilità, Logistica, Vendite, Operazioni, Marketing. Sono un giocatore di squadra e un giocatore a tutto tondo. Sono un imprenditore, ho coordinato la vendita di un'azienda di vernici e pitture per legno a una multinazionale. Nel 2016 ho scoperto il mondo digitale, l'editoria e il marketing online. Da allora ho trasferito online l'esperienza e le competenze accumulate.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItaliano