Negócios

A Sortilemn concluiu um novo investimento

Sortilemn Gherla a finalizat un nou proiect prin care se imbunătățesc performanțele operaționale și de mediu în activitatea de finisare a componentelor pentru scaune curbate din placaj, prin reducerea consumului materialelor specifice, aflăm de pe gherlainfo.ro.

Este vorba de un centru cu comandă numerică și de o linie de lăcuire prin pulverizare automatizată. “Trei utilaje făceau înainte cât face acum unul”, a declarat directorul general Marius Giurgiu la o conferintă de presă organizată luni la sediul Sortilemn, se mai arată pe gherlainfo.ro.

Sortilemn1
Proiectul, „Greening the process flow for molded elements at Sortilemn – Green Industry Romania”, este cofinanțat în cadrul programului „Inovare în Industria Verde” încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului, fiind  susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Dan

Tive a oportunidade de trabalhar em diferentes departamentos. Assim, ganhei experiência em finanças, contabilidade, logística, vendas, operações e marketing. Sou um jogador de equipa e um jogador versátil. Sou um empreendedor, coordenei a venda de uma empresa de vernizes e tintas para madeira a uma multinacional. Em 2016 descobri o mundo digital, a edição e o marketing online. Desde então, tenho vindo a colocar online a minha experiência e competências acumuladas.

Adicionar comentário

Adicionar um comentário

Este sítio utiliza o Akismet para reduzir o spam. Saiba como são processados os dados dos seus comentários.

Categorias

Subscrever a newsletter

Boletim informativo Sexta-feira de manhã
Informações e conselhos dos especialistas

pt_PT_ao90Português (AO90)