Business

Sortilemn a finalizat o nouă investiție

Sortilemn Gherla a finalizat un nou proiect prin care se imbunătățesc performanțele operaționale și de mediu în activitatea de finisare a componentelor pentru scaune curbate din placaj, prin reducerea consumului materialelor specifice, aflăm de pe gherlainfo.ro.

Este vorba de un centru cu comandă numerică și de o linie de lăcuire prin pulverizare automatizată. “Trei utilaje făceau înainte cât face acum unul”, a declarat directorul general Marius Giurgiu la o conferintă de presă organizată luni la sediul Sortilemn, se mai arată pe gherlainfo.ro.

Sortilemn1
Proiectul, „Greening the process flow for molded elements at Sortilemn – Green Industry Romania”, este cofinanțat în cadrul programului „Inovare în Industria Verde” încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului, fiind  susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian